Ultima strigare în Liga 1, cu CFR Cluj – Universitatea Cluj cap de afiș la final de an

Liga 1 intră în vacanță pentru aproape o lună, dar etapa finală din acest an programează, printre altele, și derby-ul dintre CFR Cluj și Universitatea Cluj. Un meci al marilor pasiuni și orgolii locale, mai ales acum că cele două rivale sunt despărțite de doar patru puncte. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Două selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de joi și vineri, 21-22 decembrie, am ales ultimele patru meciuri de fotbal din Liga 1 programate în acest an și, cu Bet Builder activat la fiecare partidă în parte, am mizat pe un total de opt piețe de pariere, pe același bilet, câte două la fiecare meci în parte. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci sau din mai multe meciuri sunt în același loc.

Hermannstadt – Sepsi (joi, 17:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)

Duel între două echipe despărțite de un singur punct. Sepsi are o serie de patru meciuri fără înfrângere de la numirea lui Bernd Storck pe banca tehnică, covăsnenii ajungând pe locul cinci înaintea etapei finale din 2023. Hermannstadt este neînvinsă în ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu. În ultimele cinci meciuri disputate de Sepsi ambele echipe au marcat. Ultimele șase confruntări directe au fost cu goluri de ambele părți (GG).

CFR Cluj – Universitatea Cluj (joi, 19:45)

Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.50)
Universitatea Cluj Șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.65)

Ultimul derby din 2023 în Liga 1 se joacă la Cluj între rivalele locale CFR și U. Fără victorie în ultimele opt meciuri, CFR vrea să-și ia la revedere de la fani cu un succes în fața rivalei din oraș. Înfrângerea suferită etapa precedentă pe teren propriu (1-0 cu Oțelul) a fost prima pentru U Cluj după patru victorii la rând. CFR Cluj a câștigat trei din ultimele patru meciuri directe. Patru din ultimele cinci meciuri directe au fost de GG.

Oțelul Galați – FC Botoșani (vineri, 17:30)

Rezultat final – Oțelul (cota 1.72)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.15)

În ultima zi cu meciuri de Liga 1 pe acest an, Galațiul găzduiește derby-ul orgoliilor din Moldova. Oțelul n-are nicio victorie pe teren propriu în ultimele patru etape, interval în care oamenii lui Dorinel Munteanu au înregistrat trei înfrângeri și o remiză. FC Botoșani e ultima clasată și singura echipă fără victorie în actualul sezon. Un punct a scos Botoșaniul în ultimele cinci deplasări chiar pe terenul campioanei din sezonul trecut, Farul (1-1). Botoșani a marcat în patru din ultimele cinci deplasări, iar ultimele trei meciuri de acasă ale Oțelului au fost cu goluri în ambele porți.

Dinamo – FC Voluntari (vineri, 20:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.88)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)

Moralul celor de la Dinamo este bun după victoria obținută la Botoșani în duelul ultimelor două clasate din Liga 1. A fost prima victorie pentru ”câini” în ultimele 14 etape și una venită după cinci înfrângeri consecutive. Seria de șapte etape fără înfrângere a ilfovenilor a fost oprită de FC U Craiova 1948 etapa trecută. Voluntari vine pe terenul lui Dinamo fără înfrângere în ultimele cinci deplasări, interval în care au fost două victorii (cu U Cluj și Rapid) și trei remize (cu UTA, FCSB și Botoșani). Una dintre cele trei victorii obținute de Dinamo în actualul sezon a fost în tur contra celor de la FC Voluntari (3-2).

Cota peste 70

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Hermannstadt – Sepsi, CFR Cluj – Universitatea Cluj, Oțelul Galați – FC Botoșani și Dinamo – FC Voluntari din Liga 1 poți ajunge la o cotă cumulată de 76.54, iar cu o miză de 10 de lei câștigul poate fi de 765,42 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului CFR Cluj – Universitatea Cluj și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.