Victor Pițurcă vs. Gică Hagi, episodul I

U Craiova – Viitorul | Primul meci direct Pițurcă – Hagi

Meciul Universitatea Craiova – Viitorul (luni, ora 20:30, pe stadionul “Ion Oblemenco”) aduce o premieră în fotbalul românesc. Pentru prima dată, Victor Pițurcă și Gică Hagi vor fi adversari din postura de antrenori în partida în care Craiova e favorita cotelor la pariuri sportive online oferite de Betano.

Cum CFR a câștigat clar cu Gaz Metan, 3-0, și a ajuns la 24 de puncte, Universitatea Craiova și Viitorul se vor lupta pentru poziția a doua. Înaintea partidei directe, trupa lui Hagi are 21 de puncte, iar oltenii au strâns 19. Ambele vin după succese în ultima etapă (Gaz Metan – Craiova 2-3 și Viitorul – Poli Iași 2-1), iar Pițurcă va avea un adversar de calibru în al doilea meci jucat pe teren propriu după revenirea în Liga 1.

Cote Betano la pariuri sportive online: aproape 300 de opțiuni de pariere pe Craiova – Viitorul!

Hagi, la primul meci versus Pițurcă, la al 20-lea contra Craiovei

Pentru că Pițurcă a fost selecționerul României și antrenor în Arabia Saudită, la Al Ittihad, în anii în care Gică Hagi a început să antreneze la Ovidiu, cei doi nu au avut onoarea de a-și măsura forțele într-un duel direct. Dar managerul tehnic al Viitorului are o istorie bogată contra Universității Craiova, echipă contra căreia a disputat, deja, nu mai puțin de 19 meciuri.

Hagi a ieșit triumfător în nouă partide (are mai multe victorii doar contra Astrei, 10), a terminat patru meciuri la egalitate, iar oltenii s-au impus de șase ori. Primul meci Hagi-Craiova a avut loc în 29 octombrie 2014, când leii s-au impus în 16-imile Cupei României. Cea mai mare victorie a lui Hagi a venit în 28 noiembrie 2015, 4-0, iar cea mai drastică înfrângere pe 2 decembrie 2017, scor 1-3. În 19 partide în care Hagi a stat pe bancă împotriva Craiovei s-au marcat 45 de goluri (23 ale Viitorului, 22 ale Craiovei).

Leave a Reply