Craiova - Dinamo, un derby al orgoliilor

U Craiova – Dinamo | Cum arată primul 11 comun

Universitatea Craiova și Dinamo încheie etapa a 15-a a Ligii 1 2019/2020 cu un derby al orgoliilor, luni seară, de la 20:30, la Turnu Severin. Înaintea confruntării dintre Pițurcă și Uhrin, Betano a făcut un mic exercițiu de imaginație: cum arată cel mai bun prim 11 format cu jucători ai celor două echipe?

Cote Betano la pariuri sportive online: Craiova, favorită în derby-ul de la Severin!

Craiova – Dinamo e meciul pe care, tradițional, nicio echipă nu vrea să-l piardă. Oltenii țintesc revenirea la trei puncte în spatele liderului CFR, iar Dinamo încearcă să se apropie și de play-off. Cu o victorie, trupa lui Uhrin poate ajunge chiar pe locul al cincilea, la egalitate cu Gaz Metan Mediaș.

Craiova – Dinamo, primul 11 perfect valorează 14 milioane de euro

Pentru postul de portar, duelul s-a dat între doi italieni: Pigliacelli și Piscitelli. L-am ales pe goalkeeper-ul Craiovei, care a demonstrat, de la venirea în România, nu doar că este un portar cu reflexe bune, dar și o constanță care a dat liniște apărării sale.

În flancul drept l-am distribuit pe Ivan Martic, ofensivul fundaș elvețian al Craiovei, iar în centru am mers pe o combinație Bălașa-Puljic, un mix între calitate și experiență. Flancul stâng i l-am rezervat lui Nicușor Bancu, al cărui aport ofensiv poate face diferența în multe meciuri.

De la mijlocul terenului nu puteau lipsi Alex Cicâldău și Dan Nistor, doi mijlocași central de națională, și nici croatul Filip Mrzljak, unul dintre cei mai buni închizători din campionatul intern.

În atac, pe părțile terenului i-am trimis pe viteziștii Mihăilă și Sorescu, doi jucători tineri, cu dorință de afirmare, care traversează o formă foarte bună. Iar număr nouă îl vedem pe Mattia Montini, italianul lui Dinamo care se lipește la gol și a demonstrat instincte de atacant pur. Un prim 11 care ajunge la o valoare totală de 14 milioane de euro și care, credem noi, s-ar putea bate la titlu în Liga 1.

Leave a Reply