Trei pe urmele Gazului! Cote speciale pentru etapa a 9-a

Etapa a noua a Ligii 1 2019/2020, prima de după pauza competițională în care echipele de club au făcut loc naționalei României pentru meciurile cu Spania (1-2) și Malta (1-0), poate aduce schimbarea liderului, vine la pachet cu derby-ul Universitatea Craiova – FCSB, dar și cu o ofertă specială la pariuri sportive din partea Betano.

Runda va începe vineri, cu meciul dintre Academica Clinceni, ultima clasată, și Astra Giurgiu, și va continua în aceeași zi, în Gruia, unde CFR va face ultima repetiție înaintea partidei cu Lazio, prima din grupele Europa League 2019/2020. Sâmbătă se joacă la Târgoviște și în Ștefan cel Mare, Poli Iași – Hermannstadt se joacă în deschiderea zilei de duminică, una care se termină cu derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, iar epilogul rundei va avea loc la Ovidiu, între Viitorul și Gaz Metan Mediaș.

CFR, favorită să marcheze cele mai multe goluri în etapa a noua. Vezi cotele Betano la pariuri sportive online!

Etapa a noua poate aduce schimbarea liderului. Trei pretendente la poziția Gazului

Surprinzător pentru mulți, Gaz Metan Mediaș, condusă exemplar de Edward Iordănescu, conduce plutonul Ligii 1 după mai bine de jumătate dintre meciurile sezonului regular. Echipa lui Iordănescu Jr. e singura neînvinsă în acest sezon (18 puncte după cinci victorii și trei egaluri), dar are o deplasare foarte dificilă, la Viitorul. Cel mai probabil, Gaz Metan nu va mai fi lider la ora meciului cu trupa lui Hagi, iar CFR Cluj și Universitatea Craiova o depășesc în cazul unor victorii cu FC Voluntari, respectiv FCSB. Gazul își joacă seria de invincibilitate pe un teren greu, la Ovidiu, iar Viitorul se numără, de asemenea, printre echipele care, în cazul unui succes în meci direct, pot trece peste echipa medieșeană.

Spectacol în etapa a noua? Cotele Betano la pariuri sportive online pentru numărul total de goluri!

Universitatea Craiova – FCSB, derby pe “vulcanul Ion Oblemenco”

Un lucru e cât se poate de sigur: principalul punct de atracție al weekendului fotbalistic în România e meciul dintre Universitatea Craiova, echipă sponsorizată de Betano, și FCSB. Un derby al orgoliilor, duelul de pe stadionul Ion Oblemenco a fost aprins și mai mult de revenirea lui Victor Pițurcă pe banca tehnică a oltenilor. Va fi primul meci al lui “Piți” de când a semnat contractul cu Universitatea Craiova, iar rețeta cuprinde 30.000 de olteni fanatici care au epuizat deja biletele pentru derby, dar și o situație precară pentru FCSB. Neobișnuit în istoria recentă, FCSB atacă meciul cu un deficit de nouă puncte față de rivala din Bănie, iar oltenii vor vrea, cu siguranță, să mărească ecartul față de una dintre echipele cu care, la startul sezonului, plănuiau lupta pentru titlul de campioană.

Programul complet al etapei a noua în Liga 1 2019/2020:

Vineri:

17:30 Academica Clinceni – Astra
21:00 CFR Cluj – FC Voluntari

Sâmbătă:

18:30 Chindia Târgoviște – Sepsi Sfântu Gheorghe
21:00 Dinamo – FC Botoșani

Duminică:

18:00 Poli Iași – Hermannstadt
21:00 Universitatea Craiova – FCSB

Luni:

21:00 Viitorul – Gaz Metan Mediaș

Leave a Reply