Tipuri de pariuri pe fotbal 

Din punct de vedere al pariurilor, fotbalul este un sport ce oferă un spectru larg de alternative. De la pariuri live la cele virtuale, de la campionate naționale și până la turnee finale, pariorii văd în fotbal un sport extrem de ofertant. Scopul acestui articol este de a-ți arăta principalele tipuri de pariuri la fotbal, astfel încât să descoperi și alte opțiuni de pariere, pe care nu le-ai explorat până în acest moment. 

Care sunt cele mai populare tipuri de pariuri pe fotbal?

  • Pariuri online la fotbal: 1×2 

Este cel mai popular pariu din fotbal, desemnând câștigătorul evenimentului sportiv. Indiferent de competiția pe care o poți găsi în oferta noastră de pariuri, acest tip de pariu este mereu prezent. Cele trei de opțiuni pe care le oferă pariorilor sunt: victorie gazde (1) / rezultat egal (X) / victorie oaspeți (2). Acest pariu este descris de o singură șansă de câștig. 

  • Pariuri online la fotbal: Șansă dublă 

Este tot un pariu de genul “1×2”, dar care acoperă două dintre cele trei variante finale posibile: 1X (victoria gazdelor sau rezultat egal) / X2 (victoria oaspeților sau rezultat final) / 12 (victoria gazdelor sau victoria oaspeților). Pariorii pierd un astfel de pariu doar în cazul în care rezultatul final coincide cu cea de-a treia variantă, lipsită din pariul plasat. 

  • Pariuri online la fotbal: Handicapurile 

Această categorie de pariuri se bucură de o popularitate mare în rândul celor care pariază online, fiind o alternativă de luat în calcul pentru pariurile de tip “1×2”. Fiindcă am scris un articol dedicat acestor pariuri, te invităm pe blogul nostru pentru a afla mai multe despre Pariurile de tip Handicap

  • Pariuri online la fotbal: Total goluri 

După pariurile de tip “1×2”, pariurile ce vizează totalul golurilor marcate – “peste / sub 2.5” – sunt cea mai populară alegere a pariorilor. În cazul în care pariezi pe un eveniment sportiv cu “sub 2.5”, acest lucru se traduce prin faptul că în meciul respectiv trebuie să se marcheze maxim 2 goluri, pentru ca pariul să fie validat. Alternative la acest pariu clasic: total goluri în prima / a doua repriză; total goluri înscrise de o anumită echipă; număr de goluri par / impar. 

  • Pariuri online la fotbal: Pauza / Final 

Aceste pariuri reprezintă tot o variantă de pariu “1×2”, pariorii trebuind să aleagă atât rezultatul la pauză, cât și cel final. În cazul pariurilor “Pauză / Final”, cele mai mari cote sunt cele de genul “½” sau “2/1”. Asta înseamnă o echipă trebuie să conducă, la finalul primei reprize, urmând să piardă în final, sau invers. 

  • Pariuri online la fotbal: Scor exact 

Este un tip de pariu pe fotbal ce are cote pe măsură. Scorul fix, sau “Scorul corect”, poate fi un pariu disponibil chiar de la scorul de 1-1, continuând apoi cu diferite variante, alături de cote din ce în ce mai mari. “Scor exact” poate fi jucat atât pentru primele 45 de minute, cât și pentru întreaga durată a meciului de fotbal. 

  • Pariuri online la fotbal: Cartonașe 

Din categoria pariurilor pe cartonase amintim: total cartonașe – peste / sub; primul cartonaș / ultimul cartonaș; echipa cu cele mai multe cartonașe; total cartonașe roșii etc 

  • Pariuri online la fotbal: Cornere 

Această categorie de pariuri la fotbal poate propune următoarele alternative: total cornere: peste / sub, total cornere gazde, total cornere oaspeți, echipa cu cele mai multe cornere, handicapuri pe cornere etc. 

  • Pariuri online la fotbal: Penalty-uri

Cele mai populare pariuri din această categorie sunt: echipa care va primi un penalty, penalty marcat / penalty ratat, intervalul în care penalty-ul va fi obținut etc 

  • Pariuri online la fotbal: Marcatori 

De obicei, aceste pariuri sunt asociate cu evenimente importante din marile campionate de fotbal din vestul Europei, Champions League, Europa League, turnee finale. Să luăm un exemplu: în cazul în care există în program un meci în care joacă Mbappe, iată câteva opțiuni de pariere: Mbappe să deschidă scorul / Mbappe să marcheze oricând / Mbappe să reușească o dublă / Mbappe să reușească un hattrick. 

Consultă chiar acum întreaga ofertă de pariuri de pe site-ul nostru! 

 

Leave a Reply