super cupa germaniei

Super zi cu 3 Super Cupe

Sâmbătă se joacă trei Super Cupe în fotbalul din Europa, iar toate beneficiază de oferte atractive pe Betano.com.

Iată programul zilei:

Super Cupa Germaniei
21:30 Borussia Dortmund – Bayern Munchen
Cote cu Marjă 0% (cele mai marii) + streaming live

Cele două echipe au câștigat trofeul fiecare de câte cinci ori. În Super Cupă s-au întâlnit de cinci ori, iar fiecare intre ele are câte două victorii.

Dortmund a câștigat ultimele două meciuri directe care sau jucat în aprilie 2017 în Cupa Germaniei. În Bundesliga, fiecare și-a câștigat cele mai recente partide de pe teren propriu.

Super Cupa Portugaliei
22:45 Benfica – Vitoria de Guimaraes
Peste 186 de tipuri de pariuri, cota 1,20 pentru favorita Benfica 

Sezonul din Portugalia începe cu Super Cupa dintre Benfica și Vitoria de Guimaraes. Gazele domină meciurile directe cu 27 de victorii și doar 7 înfrângeri. În campionat, Guimaraes nu a mai învins-o pe Benfica din anul 2012, iar de atunci „vulturii” au câștigat de nouă ori și au terminat o singură dată la egalitate.

Super Cupa Olandei
19:00 Feyenoord – Vitesse
Streaming live. Pariază și retrage-ți câștigurile în 24 de ore

Feyenoord a avut un sezon trecut excelent, câștigând campionatul. A vândut  doi jucători de bază, pe Kolongo și Karsdorp, dar au reinvestit în alte transferuri.

Echipa din Rotterdam nu ar trebui să aibă mari probleme cu Vitesse, având în vedere că sezonul trecut nu a primit gol în jumătate din meciurile jucate în campionat!

Feyenoord a pierdut sezonul trecut Super Cupa în fața lui PSV, iar ultimul trofeu similar a fost câștigat în 1999. De data aceasta, astăzi, Feyenoord  se așteaptă să își mărească vitrina cu o nouă distincție. Cota la victorie este de 1,44 pe Betano.

Leave a Reply