Spectacol în Premier League de Boxing Day. Pe Betano n-au existat pierzători la Manchester United – Aston Villa

Meciul vedetă programat de Boxing Day, a doua zi de Crăciun, în Premier League s-a disputat pe Old Trafford între Manchester United și revelația Aston Villa.

Echipa din Birmingham a dominat prima repriză și a intrat la cabine cu 2-0, după golurile marcate de John McGinn în minutul 21 și Leander Dendoncker după alte cinci minute.

Acel minut 26 a adus biletul câștigător pentru cei care au mizat pe un succes al lui Aston Villa, pe Betano, indiferent de ce a urmat în duelul de pe Old Trafford, aceasta datorită promoției permanente Betano Avantaj.

Și acțiune a fost din plin după pauză, când Manchester United a marcat de patru ori, doar trei dintre goluri fiind contabilizate pe tabela de marcaj.

Argentinianul Alejandro Garnacho a dat semnalul revenirii pentru Manchester United, echipă fără victorie în ultimele cinci meciuri, dar primul gol al argentinianului a fost invalidat de VAR pentru o poziție afară din joc.

Mijlocașul ofensiv în vârstă de doar 19 ani nu s-a descurajat și l-a învins de alte două ori pe conaționalul său Emiliano Martinez, jucătorul care a apărat poarta Argentinei în drumul spre titlul mondial cucerit în Qatar, în urmă cu doar un an.

Din minutul 71 tabela de pe Old Trafford revenea în echilibru, dar cei de la Manchester United au continuat să atace și în cele din urmă au obținut victoria grație reușitei lui Rasmus Hojlund, cu opt minute înaintea finalului.

Pentru atacantul danez în vârstă de 20 de ani este primul gol marcat în Premier League, după ce în vară a fost adus de United de la Atalanta. De peste 1000 de minute și 15 meciuri jucate în prima ligă engleză a avut nevoie Hojlung pentru a marca primul lui gol pentru Manchester United.

La final, cu Betano Avantaj, nu au existat pierzători în meciul dintre Manchester United și Aston Villa. Au câștigat toți cei care au pariat pe victoria gazdelor, dar și cei care au mizat pe succesul oaspeților.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta Betano Avantaj, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!