spania preliminarii cm 2018

Spania face scorul serii în preliminariile Cupei Mondiale 2018


Spania a început în forță preliminariile Cupei Mondiale 2018. Luni seară, ibericii au învins cu 8-0 echipa Liechtensteinului, reușind scorul serii în zona europeană de calificare. În aceeași grupă, Italia a debutat cu victorie de asemenea.

Luni seară s-a jucat în grupele D, G și I ale preliminariilor Cupei Mondiale 2018.

În Grupa D, Țara Galilor, revelația EURO 2016, a arătat că este principala candidată la calificarea directă, învingând acasă Moldova cu 4-0.

Austria a început și ea cu dreptul, o victorie cu 2-1 pe terenul Georgiei. Austriecii au condus cu 2-0 și au primit un gol spre final, dar au reușit să plece cu trei puncte.

În alt meci, Serbia a terminat acasă 2-2 cu Irlanda. După ce au primit gol în minutul 3, sârbii au marcat de două ori în repriza a doua, dar au fost egalați spre final de golul marcat în minutul 80 de Daryl Murphy.

În Grupa G, Italia a învins așteptat Israelul cu 3-1, golurile azzurrilor fiind marcat de Pelle, Candreva și Immobile. Chiellini a fost eliminat în minutul 55 pentru al doilea caronaș galben.

Lupta pentru calificarea directă va fi una acerbă în Grupa G, cea în care se află și Spania. Doar primul loc merge direct la mondiale, cel de-al doilea trebuind să dispute un baraj de calificare.

Spaniolii au început bine și au trecut pe primul loc al grupei învingând Liechtenstein cu 8-0. Meciul a început slab pentru spanioli, care conduceau cu doar 1-0 în prima repriză. În partea secundă au marcat însă de șapte ori, iar Alvaro Morata, David Silva și Diego Costa au înscris fiecare câte două goluri.

Partida dintre Albania și Macedonia a fost oprită din cauza ploii la scorul de 1-1.

În Grupa I, primele trei meciuri au însemnat trei rezultate identice, toate de 1-1. Croația – Turcia, Finlanda – Kosovo și Ucraina – Islanda s-au încheiat cu același scor, luni seară, la debutul grupei.

Duminică seara s-au jucat primele meciuri din preliminarii. Iată mai jos și rezultatele acestora.

Grupa C
San Marino 0 – 1 Azerbaijan
Cehia 0 – 0 Irlanda de Nord
Norvegia 0 – 3 Germania
Grupa E
Danemarca 1 – 0 Armenia
Kazakhstan 2 – 2 Polonia
România 1 – 1 Muntenegru
Grupa F
Lituania 2 – 2 Slovenia
Slovacia 0 – 1 Anglia
Malta 1 – 5 Scoția

Pariază pe calificările CM 2018 (zona Europa)

Leave a Reply