Sevilla – Valencia, capul de afiș al etapei din Spania

FC Sevilla şi Valencia CF vor juca miercuri, 22 septembrie 2021, de la ora 20:30, în etapa a 6-a din La Liga, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe “Estadio Ramón Sánchez Pizjuán” din Sevilla şi va fi arbitrată de José María Sánchez Martínez.

Betano: 1.70 pentru o victorie FC Sevilla, 3.70 egal, 5.30 pentru un succes Valencia CF

 

FC Sevilla 

FC Sevilla a disputat 5 meciuri oficiale în acest sezon, 4 în La Liga şi unul în Liga Campionilor. “Los Nervionenses” nu au pierdut nicio partidă învingându-le cu 3-0 pe Rayo Vallecano şi 1-0 pe Getafe CF, după care au urmat doar remize, 1-1 cu Elche CF şi 0-0 cu Real Sociedad, plus 1-1 în UCL cu FC Red Bull Salzburg. După 5 etape disputate, echipa antrenată de Julen Lopetegui se află pe poziţia a 6-a în clasament, cu 8 puncte, însă mai are de jucat o restanţă acasă cu FC Barcelona. “Rojiblancos” au tot lotul valid, cu excepţia extremei dreapta Suso, care este incert. În sezonul trecut Sevilla a bătut-o de 3 ori pe Valencia, cu 1-0 în campionat în deplasare şi acasă şi cu 3-0 acasă în optimile Cupei Spaniei. Trebuie de reţinut că andaluzii au 4 victorii şi 2 înfrângeri în ultimele 6 meciuri jucate acasă cu Valencia în campionatul Spaniei. Următorii adversari vor fi RCD Espanyol Barcelona (acasă), Granada CF (deplasare) şi Celta Vigo (deplasare)

 

Valencia 

“Liliecii” au suferit duminică primul eşec din acest sezon, fiind învinși la Madrid cu 2-1 de Real. Jucătorii au un sentiment de frustrare, pentru că au deschis scorul prin Hugo Duro (66), însă pe final de meci au încasat 2 goluri în 2 minute de la Vinícius Júnior (86) şi Karim Benzema (88). Înainte de acest meci, echipa antrenată de José Bordalás era neînvinsă, având 3 victorii, 1-0 cu Getafe CF, 3-0 cu Deportivo Alavés şi 4-1 cu CA Osasuna Pamplona şi un egal, 1-1 cu Granada CF. După 5 etape disputate, Valenica este pe locul 3 în clasament, cu 10 puncte, după Real Madrid cu 13 puncte şi campioana Atlético Madrid cu 11 puncte. Oaspeţii au probleme de lot, José Gayà, Cristiano Piccini, Carlos Soler, Thierry Correia şi Denis Cheryshev fiind accidentaţi. Valencia a marcat cel puţin 1 gol în toate etapele şi cu 10 goluri înscrise are al doilea atac din La Liga după cel al lui Real Madrid. Următorii adversari vor fi Athletic Bilbao (acasă), Cádiz CF (deplasare) şi FC Barcelona (deplasare).

 

FC Sevilla – Valencia CF echipele probabile

FC Sevilla: Bounou – Navas, Koundé, Carlos, Acuña – Rakitić, Jordán, Fernando – Rodríguez, Mir, Ocampos

Valencia CF: Mamardashvili – Foulquier, Paulista, Alderete, Lato – Musah, Guillamón, Wass, Hugo Duro – Guedes, Maximiliano Gómez

 

Pronostic FC Sevilla – Valencia CF

FC Sevilla – Valencia CF PSF X, la o cotă de 1.72 pe Betano şi la o cotă mai mare de 5.10, Hugo Duro va marca oricând 1 gol.