Meciuri tari pe Betano în etapa intermediară din Europa

Începutul și mijlocul săptămânii ne aduc partide interesante din Spania, Italia și Franța, acolo unde avem parte de prima etapă intermediară a sezonului 2021-2022. Inter, AC Milan sau Atletico Madrid sunt printre echipele care au șansa de a schimba liderul în campionatele lor după această rundă.

 

Fiorentina – Internazionale 

Campioana en-titre, Internazionale are 3 victorii și un rezultat de egalitate în primele 4 runde deși, “nerazzurri” au avut o vară în care au pierdut multe piese importante din componența echipei, Romelu Lukaku și antrenorul Antonio Conte fiind printre cele mai grele plecări de la echipă. În cazul unei victorii, elevii lui Simone Inzaghi pot trece pe primul loc, cel puțin până la meciul lui Napoli de pe terenul Sampdoriei. De cealaltă parte, și formația din Firenze are un început consistent de campionat, aceștia reușind să dispună în primele 4 etape de Atalanta, Torino și Genoa, singura înfrângere fiind suferită în prima rundă pe terenul Romei, scor 3-1.

Betano 1×2: 1 – 3.94  X – 3.89  2 – 2.04

 

Getafe – Atletico Madrid

Formația pregătită de Diego Simeone a profitat în sezonul trecut de pașii greșiți făcuți de Real și Barcelona și a reușit să câștige al 11-lea titlu din istorie. Madrilenii merg pe terenul celor de la Getafe, formație ce are un început de campionat de coșmar cu 5 înfrângeri în primele 5 runde și un singur gol marcat. Atletico poate schimba liderul în Spania daca va reuși să ia toate punctele, cel puțin până la meciul Realului de pe teren propriu împotriva nou-promovatei RCD Mallorca.

Betano 1×2: 1 – 6.30  X – 3.45  2 – 1.65

 

Sevilla – Valencia 

Cel mai interesant meci al etapei din Spania este cu siguranță duelul dintre Sevilla și Valencia. În stagiunea trecută, “liliecii” au avut o prestație mai degrabă dezamăgitoare și au terminat sezonul abia pe locul 13. De cealaltă parte, andaluzii vin după un sezon în nota obișnuită, reușind să termine pe locul 4, poziție ce le-a garantat acestora accesul în grupele Ligii Campionilor. Ambele formații au început într-o notă pozitivă actuala stagiune, Valencia ocupând chiar a treia poziție după 5 etape, la doar 3 puncte distanță de liderul Real Madrid. Sevilla ocupă locul 6, cu 8 puncte, însă andaluzii nu au înregistrat nicio înfrângere și au un singur gol primit.

Betano 1×2: 1 – 1.70  X – 3.70  2 – 5.30

 

Angers – Olympique de Marseille

Într-un campionat ce pare că va fi dominat de la un capăt la celălalt de Paris Saint-Germain, mai ales după transferurile făcute în vară, Angers și Marseille au început bine această stagiune, cea din urmă având un bilanț aproape perfect după 5 etape disputate. Formația pregătită de argentinianul Jorge Sampaoli au reușit să treacă în acest început de campionat de echipe precum Rennes, Saint Ettienne sau AS Monaco și se anunță a fi o urmăritoare redutabilă pentru PSG. În cazul unei victorii la Angers, marseillezii se vor apropia la doar 2 puncte de parizieni, însă au un meci mai puțin disputat, partida cu Nice din etapa a treia fiind suspendată în minutul 77 după violențele din tribună și de pe teren.

Betano 1×2: 1 – 3.50  X – 3.45  2 – 2.12

 

Pe site și în aplicația Betano, disponibilă pe Google Play și AppStore, ți-am pregătit o ofertă completă de pariere pentru fiecare meci: poți miza pe speciale jucători și echipe, total cartonașe, linii marcatori sau lovește bara în meci. În plus, dacă pronosticul tău nu este în ofertă, poți oricând să folosești funcția “Cere un pariu”.