România – Chile: cotă 3.55 pentru România!

România va juca un amical cu Chile, de la ora 17:00, în Austria. Chilienii au lăsat vedetele în vacanță și vin la acest meci cu echipa a doua, singurul jucător important fiind Gary Medel. Pe Betano ai cote cu marjă 0% la pariurile pe rezultatul final!

Cote: 3.55 România, 3.50 X, 2.30 Chile

Vezi toate cotele pe Betano, unde poți vedea meciul cu streaming live!

Acum un an, la Cluj, naționala României revenea de la 0-2 pentru a învinge reprezentativa chiliană cu 3-2. Alexis Sanchez, Arturo Vidal sau Mauricio Isla erau în lotul sud-americanilor, singurul absent de atunci fiind Claudio Bravo. Pentru partida de azi, însă, cei mai importanți fotbaliști nu au fost convocați de către adversarii noștri. Chile își propune să schimbe generațiile, având 9 debutanți în echipa pentru meciul cu România, iar din 27 de jucători, numai 8 evoluează în Europa.

Vor fi experimente și în echipa României. Cosmin Contra a convocat 7 fotbaliști care nu au împlinit încă 23 de ani și se va folosi de acest amical, și de cel cu Finlanda de zilele viitoare, pentru a îi obișnui cu meciurile pentru prima reprezentativă. Pe lângă ei, Paul Anton și Adrian Stoian (27 ani) sunt fără experiență sub tricolor, ca și cei trei fotbaliști convocați de la Universitatea Craiova: Bancu, Mitriță și Băluță.

Dintre românii care au fost pe teren la victoria cu Chile de acum un an, doar 5 sunt în lotul pentru meciul de azi: Benzar, Toșca, Rotariu, Nicolae Stanciu și Alex Băluță.

Cum poate arăta echipa României

Florin Niță (30 ani, 2 meciuri pentru România) – Romario Benzar (26 ani, 11 meciuri), Cristian Săpunaru (34 ani, 25 meciuri), Alin Toșca (26 ani, 11 meciuri), Nicușor Bancu (25 ani, 2 meciuri) – Paul Anton (27 ani, 2 meciuri), Alexandru Cicâldău (20 ani, 1 meci) – Dennis Man (19 ani, 1 meci), Constantin Budescu (29 ani, 9 meciuri, 4 goluri), Dorin Rotariu (22 ani, 5 meciuri, 1 gol) – George Țucudean (27 ani, 4 meciuri, 1 gol)

Cine a jucat acum un an, la Cluj, în România – Chile 3-2

Pantilimon – Benzar (Ivan), Chiricheș, Toșca, Ganea (Țîru) – Marin (Rotariu), Pintilii – Hanca, Stanciu (Bicfalvi), Stancu (Băluță) – Andone (Grozav)

Leave a Reply