Real Madrid și AC Milan, echipele cu cele mai multe trofee în Liga Campionilor, favorite la calificarea în semifinale

Sferturile de finală din Liga Campionilor programează, miercuri seara, de la ora 22:00, meciurile Real Madrid – Chelsea și AC Milan – Napoli, confruntări în care sunt implicate trei echipe care au obținut împreună nu mai puțin de 23 de trofee în cea mai importantă competiție a fotbalului european. Intrusă la acest nivel este Napoli, revelația sezonului actual din Italia, unde conduce autoritar în clasament și se îndreaptă spre un titlu așteptat de fani de pe vremea regretatului Diego Maradona. Cu opțiunea Bet Builder de la Betano poți miza pe mai multe tipuri de pariuri din cele două meciuri de miercuri în Liga Campionilor, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Ce este Bet Builder?
Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos la partidele de miercuri seara din ”sferturile” Ligii Campionilor.

Cine sunt cele opt echipe din sferturile de finală ale Ligii Campionilor?
În infograficul de mai sus se pot observa cele opt echipe calificare in „sferturile” Ligii Campionilor. Trei dintre ele nu au ajuns în această fază niciodată, în ultimele zece sezoane, exceptându-l pe cel actual. În același timp, Real Madrid se poate lăuda cu cinci titluri, iar Bayern Munchen cu două.

Real Madrid – Chelsea (miercuri, 22:00)

Echipa Real Madrid deține recordul de trofee în Liga Campionilor (14), ultima victorie fiind obținută sezonul precedent după o finală cu FC Liverpool. Locul doi în La Liga sezonul acesta, Real Madrid viner după o înfrângere surprinzătoare pe teren propriu în campionat cu Villarreal (3-2), după ce a condus cu 2-1 imediat după pauză. Chelsea abordează meciul de pe Santiago Bernabeu cu Frank Lampard pe banca tehnică, un tehnician numit interimar până la finalul acestui sezon după despărțirea de Graham Potter. Dublă câștigătoare a competiției, în 2012 și 2021, Chelsea ocupă doar locul zece în clasamentul din Premier League, la 17 puncte de topul patru care permite participarea sezonul următor în Liga Campionilor.

Rezultat final – Real Madrid (cota 1.72)
De ce?
Forma de moment a celor două echipe și avantajul terenului propriu favorizează o victorie a celor de la Real Madrid. Aceasta deși în istoria confruntărilor directe ”albii” au obținut un singur succes contra ”albaștrilor” și acela în deplasare (3-1 în aprilie 2022).

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.98)
De ce? Nouă goluri s-au marcat în ultimele trei meciuri directe, iar în ultima dublă care a avut loc chiar sezonul precedent în aceeași fază a competiției, sferturi de finală, în fiecare manșă au fost înscrise câte patru goluri în timpul regulamentar.

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.91)
De ce?
În cinci din ultimele șapte confruntări directe ambele echipe au marcat (GG). Cu Real Madrid în postură de gazdă au fost de fiecare meciuri de GG.

Marcator – Karim Benzema oricând (cota 1.98)
De ce?
Atacantul francez a marcat cinci goluri în cele patru meciuri disputate împotriva londonezilor. Benzema se află în mare formă, cu doua hattrick-uri reușite recent în campionat cu Valladolid, respectiv pe Nou Camp din Barcelona în Cupa Spaniei.

AC Milan – Napoli (miercuri, 22:00)

De șapte ori câștigătoare e trofeului în cea mai importantă competiție a fotbalului european, AC Milan primește vizita liderului autoritar din Serie A, Napoli. O echipă pe care rossonerii au învins-o recent în campionat, cu 4-0, chiar pe stadionul care poartă numele lui Diego Armando Maradona.

Șansă dublă – 1X (cota 1.52)
De ce?
Avantajul terenului propriu și ultimul rezultat direct fac din AC Milan o favorită în manșa tur a duelului cu Napoli. La acestea se adaugă și experiența superioară la acest nivel în Liga Campionilor.

Total cartonașe – Peste 5.5 (cota 2.15)
De ce?
Trei cartonașe galbene s-au acordat la precedenta confruntare directă din 2 aprilie. Miza confruntării de miercuri și dorința napoletanilor de a-și lua revanșa va aduce cu siguranță un plus de asprime în joc. Milan a încasat 18 cartonașe galbene până acum în actualul sezon de Liga Campionilor, în timp ce Napoli a fost avertizată de 12 ori.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile de miercuri din ”sferturile” Ligii Campionilor poți ajunge la o cotă cumulată de 15.92, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 159.22 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile Real Madrid – Chelsea și AC Milan – Napoli, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile din ”sferturile” Ligii Campionilor cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Descoperă-le aici!