Real Madrid întoarce spectaculos de la 0-2 pe teren propriu cu Almeria. Un meci de Betano Avantaj pentru cei care au mizat 1 sau 2 solist

Almeria, ultima clasată din La Liga, a fost aproape de o mare surpriză chiar pe terenul legendarei Real Madrid, dar până la urmă echipa din capitala Spaniei a reușit victoria, cu 3-2, după ce echipa oaspete a avut 2-0.

Un scor care pe Betano, grație promoției Betano Avantaj, a adus pariul câștigător pentru cei care au mizat pe victoria gazdelor sau a oaspeților în meciul disputat pe Santiago Bernabeu, în etapa a 21-a din La Liga.

Cu Betano Avantaj, dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul, cum s-a întâmplat la meciul Real Madrid – Almeria din prima ligă a Spaniei.

Nici nu se așezaseră prea bine în ghete jucătorii celor două formații când Almeria a deschis scorul în secunda 40, profitând de un balon pierdut de madrileni pe faza de construcție în propria jumătate a terenului.

O execuție spectaculoasă din partea lui Edgar Gonzalez a modificat din nou tabela în dreptul Almeriei, cu două minute înaintea pauzei.

În acel moment, temerarii care au mizat înaintea partidei pe un succes al Almeriei la Madrid au primit biletul câștigător, fără să mai aștepte deznodământul din partea secundă.

Au fost astfel scutiți de mari emoții și de pierderea în mod normal a pariului, în absența promoției Betano Avantaj, pentru că Real Madrid a venit ca un tăvălug și a anulat avantajul Almeriei.

Jude Bellingham din penalty, Vinicius cu umărul și Carvajal în minutul 90+9 au marcat golurile prin care cele trei puncte au rămas la Madrid.

Almeria rămâne pe ultimul loc fiind singura echipă din La Liga și din primele cinci campionate din Europa fără victorie în actualul sezon competițional.

Betano Avantaj

Are echipa pe care ai pariat două goluri avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unei echipe, iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri, atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul!

Cu oferta “Betano Avantaj”, poți plasa un pariu (simplu, multiplu, sistem sau Bet Builder) înainte de începerea meciului pe Rezultatul final (câștigă echipa gazdă sau oaspeții) și dacă echipa pe care ai pariat are un avans de 2 goluri în orice moment al meciului, câștigi automat fără să mai aștepți să se termine meciul!