razvan lucescu

Răzvan Lucescu în fața„Thrylos”

Răzvan Lucescu, antrenorul echipei Xanthi, va juca duminică seară (ora 19:30) contra liderului din Grecia, Olympiacos. Meciul se poate viziona live cu streaming video pe Betano TV.

Il Luce junior a adunat 11 partide fără înfrângere de când a preluat-o pe Xanthi. A urcat pe locul secund, cu 25 de puncte obținutela capătul a 13 etape. Însă, echipa sa se află la o distanță încă mare (11 puncte) față de liderul Olympiacos.

Diseară, Lucescu are șansa de a micșora distanța față de celebra echipă grecească, în partida directă de pe stadionul Georgios Karaiskakis din Pireu. Xanthi a marcat mereu în ultimele șapte partide, iar diseară Betano.com oferă o cotă de 2,20 pentru ca ambele echipe să marcheze.

Olympiakos este denumită în Grecia „Thrylos” (în traducere „Legenda”) pentru recordul de titluri pe care le-a obținut în istorie în Grecia (43!), dintre care 7 au fost consecutive, între anii 1997 și 2003!

Dar Răzvan Lucescu a fost învățat să nu se sperie de adversarii de renume. Atunci când a antrenat-o pe Rapid în România s-a bătut de la egal la egal cu Steaua. Ne aducem aminte de duelul istoric dintre Rapid și Steaua din sferturile de finală ale Europa League, în care „vișinii” și-au vândut scump pielea.

Lipsa de respect în fața adversarilor de renume este unul dintre principalele atuuri ale lui Lucescu Jr. Jucând acasă, Xanthi ar putea produce surpriza, având o cotă de 4,60 la victorie diseară.

Tactica lui Lucescu în campionatul Greciei se bazează pe o apărare bună și o echipă echilibrată. Totul vine pe fondul unui campionat în care echipele mari arată inconstanță și o scădere în valoare. Presa din Grecia a scrie recent că „actuala Olympiakos este cea mai slabă din toate timpurile”.

Leave a Reply