baarcelona messi

Barcelona se luptă pentru locul 2 în Primera Division

FC Sevilla a câștigat sâmbătă în Primera Division (etapa 17) și a urcat pe locul al doilea. Presiunea a fost astfel mutată pe umerii celor de la FC Barcelona. Catalanii au meci duminică seara și sunt obligati să câștige, dacă doresc să își recupereze poziția secundă din clasament.

Toate meciurile din Primera Division se pot urmări cu streaming live pe site-ul Betano.com, aici.

Partida Villarreal – FC Barcelona beneficiază de cote cu Marjă 0% (profit maxim pentru pariori) pe site-ul casei de pariuri online Betano.com. Pe lângă acest meci, se mai joacă astăzi alte trei partide, dintre care două sunt din jumătatea inferioară a clasamentului (Real Betis – Leganes și Celta Vigo – Malaga).

Villarreal, echipa cu cea mai bună apărare din campionatul Spaniei, va încerca să blocheze diseară, de la ora 21:45, ascensiunea catalanilor. „Submarinul galben” nu luptă doar pentru onoare, ci și pentru a-și păstra locul de Liga Campionilor pe care se află la acest moment. Echipa antrenată de Fran Escribá este neînvinsă în ultimele 3 etape (2 victorii şi un egal)

Barcelona a început bine anul 2017, cu o victorie zdrobitoare contra lui Alicante, în Cupa Spaniei, 7-0. Catalanii arată poftă de gol și au cel mai bun atac din campionatul Spaniei marcând 41 goluri în 16 etape. În clasament, Barcelona se află la 6 puncte distanță față de Real Madrid, care are un joc mai puțin disputat. Un egal sau o înfrângere diseară ar cântări greu în economia atacării titlului.

FC Barcelona

Apasă aici pentru statisticile pe larg ale meciului dintre Villarrreal și FC Barcelona.

Leave a Reply