Rayo Vallecano – FC Barcelona

Rayo Vallecano şi FC Barcelona vor juca miercuri, 27 octombrie 2021, de la ora 20:00, în etapa a 11-a din La Liga, sezonul 2021-2022. Partida va avea loc pe stadionul “Campo de Fútbol de Vallecas” din Madrid şi va fi arbitrată de Antonio Miguel Mateu Lahoz.

Betano: 4.20 pentru o victorie Rayo Vallecano, 3.85 egal, 1.80 pentru un succes FC Barcelona

 

Rayo Vallecano de Madrid

Rayo Vallecano a pierdut cu scorul de 3-2 meciul disputat la Sevilla cu Real Betis, în etapa a 10-a din campionatul Spaniei. Andaluzii au condus cu 2-0, însă echipa antrenată de Andoni Iraola a mai încasat un gol şi a revenit acasă fără niciun punct. “Los Franjirrojos” veneau după un succes cu 2-1 acasă în faţa lui Elche CF. După 10 etape disputate gruparea din Madrid este clasată pe poziţia a 7-a, cu 16 puncte, la 5 puncte de liderul Real Sociedad. Punctul forte al nou promovatei este atacul, înscriind 17 goluri în 7 etape. Doar Real Madrid a marcat mai multe goluri decât “Los Vallecanos” în acest sezon! Rayo Vallecano este genul de echipă care ori câştigă, ori pierde, având doar un rezultat de egalitate de când a revenit în La Liga. În 10 etape Rayo Vallecano a avut 7 rezultate de peste 2,5 goluri. Următorii adversari vor fi Celta Vigo (acasă), Real Madrid (deplasare) şi RCD Mallorca (acasă).

 

Futbol Club Barcelona

FC Barcelona a pierdut sâmbătă, acasă pe “Camp Nou”, cu scorul de 2-1, meciul cu marea sa rivală Real Madrid (Sergio Agüero 90+7 – David Alaba 32, Lucas Vázquez 90+4).  Cu o etapă înainte de “El Clásico”, catalanii au bătut-o acasă cu 3-1 pe Valencia CF iar în Liga Campionilor s-au impus pe teren propriu doar cu 1-0 în faţa lui Dinamo Kiev. După 9 etape disputate în La Liga, Barça este pe un modest loc 9, cu 15 puncte, înregistrând 4 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrângeri. Cele 2 eşecuri au fost cu rivalele din Madrid, Atlético şi Real. În cele 9 etape disputate până acum Barcelona a marcat doar 10 goluri iar în 7 partide a încasat cel puţin 1 gol. Următorii adversari vor fi Deportivo Alavés (acasă), Celta Vigo (deplasare) şi RCD Espanyol acasă).

 

Rayo Vallecano – FC Barcelona echipele probabile

Rayo Vallecano: Dimitrievski – Balliu, Saveljich, Catena, Fran García – Valentin, Comesana – Palazón, Trejo, Álvaro García – Nteka

FC Barcelona: ter Stegen – Dest, Piqué, Eric García, Alba – Gavi, Busquets, Sergi Roberto – Coutinho, Depay, Fati

 

Pronostic Rayo Vallecano – FC Barcelona

Rayo Vallecano – FC Barcelona echipa cu mai multe cornere, Barça, la o cotă de 1.72 pe Betano şi la o cotă mai mare de 2.30, Sergio Agüero va marca, oricând, 1 gol.