Rapid, CFR Cluj și CSA Steaua trag cortina peste prima etapă din faza grupelor în Cupa României Betano. Profită de Cote Mărite și Mega Cote, pe Betano!

Prima etapă din faza grupelor în Cupa României Betano se încheie cu trei meciuri în care sunt implicate echipe care au ca obiectiv câștigarea acestei competiții la finalul sezonului. CFR Cluj pornește ca mare favorită pe terenul divizionarei secunde CSM Alexandria, în timp ce Universitatea Cluj, finalista ediției precedente, merge în Ghencea pentru a marca debutul celor de la CSA Steaua în această fază a Cupei României. Prima etapă a grupelor se încheie cu duelul dintre Botoșani și Rapid, două echipe de primă ligă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, pot fi plasate mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta de joi, 27 septembrie, am ales cele trei meciuri programate în Grupa B din Cupa României Betano și am mizat pe câte două piețe diferite de pariere la fiecare partidă în parte, cu Bet Builder activat, pentru o cotă cumulată de peste 25.00, pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile tale preferate sunt în același loc, după cum vom vedea mai jos.

CSA Steaua București – Universitatea Cluj (joi, 16:15)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.93)
Șansă dublă – X2 (cota 1.40)

La debutul în faza grupelor din Cupa României Betano, CSA Steaua are o misiune complicată împotriva finalistei ediției precedente, Universitatea Cluj.

”Militarii” au obținut doar o victorie în cele nouă meciuri disputate sezonul acesta în toate competițiile și aceea a venit în partida cu Unirea Dej din playoff-ul Cupei României (1-0).

Universitatea Cluj n-a pierdut niciun meci dintre cele disputate în deplasare sezonul acesta de Liga 1, înregistrând două victorii și trei remize.

CSM Alexandria – CFR Cluj (joi, 18:30)
Rezultat final – CFR Cluj (cota 1.65)
Ambele echipe marchează – Nu (cota 1.78)

Pentru CSM Alexandria este al doilea sezon consecutiv în grupele Cupei României Betano. În 2022, teleormănenii au furnizat surpriza remizând cu Farul, viitoarea campioană din Liga 1. CFR Cluj n-a mai ajuns în finala Cupei României din 2016, când au și câștigat trofeul.

CSM Alexandria n-are nicio victorie în ultimele cinci meciuri disputate în Liga 2, pierzând patru dintre aceste partide. Șase goluri au primit cei de la CSM Alexandria în precedentele trei partide, fără să marcheze vreun gol la rândul lor.

CFR Cluj a pierdut în ultima etapă din campionat în deplasare cu Rapid (3-1), după o serie de patru victorii consecutive.

FC Botoșani – Rapid București (joi, 21:00)
Rezultat final – Rapid (cota 2.25)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.15)

Ultima clasată și fără victorie în campionat, FC Botoșani se laudă cu singurul succes al sezonului obținut chiar în Cupa României Betano, 2-0 la Mioveni în faza playoff. Botoșani n-a mai câștigat pe teren propriu din luna mai și sezonul acesta a adunat patru remize și o înfrângere.

Rapid tocmai a urcat pe podium în Liga 1 după succesul de acasă cu CFR Cluj și dorința de revanșă a giuleștenilor e mare, după ce sezonul trecut au părăsit Cupa României Betano după faza grupelor. Echipa bucureșteană este neînvinsă în ultimele cinci meciuri oficiale. Rapid a câștigat de fiecare dată în precedentele două deplasări la Botoșani.

Cota peste 25

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate joi, 28 septembrie în Cupa României Betano, poți ajunge la o cotă cumulată de 26.20, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.310,40 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite la FC Botoșani – Rapid

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciului FC Botoșani – Rapid din Cupa României Betano, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru cele mai importante evenimente din fiecare zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.