Profită acum de Bonusul Multiplu oferit la ultimele cinci meciuri din Cupa României Betano

Joi, 7 decembrie, se vor disputa ultimele cinci meciuri din faza grupelor în Cupa României Betano. Trei partide sunt programate în Grupa A, acolo unde Petrolul, Corvinul și Hermannstadt luptă pentru calificarea în sferturile de finală, pentru ca în Grupa C nu mai puțin de patru echipe să fie implicate în disputa pentru primele două locuri: FCSB, Oțelul, FCU 1948 și Dinamo. Acum, pe Betano, beneficiezi de un câștig suplimentar de 15% (bonus de 15%)  pentru un bilet multiplu cu cinci selecții, așa cum vom vedea în exemplul de mai jos.

Noul Bonus Multiplu oferit de Betano

În cazul meciurilor de fotbal, Betano oferă jucătorilor săi un Bonus Multiplu care se aplică de acum la minimum trei selecții pe un bilet multiplu, față de patru selecții cum era în trecut. Încă de la a doua selecție în partea dreapta a ecranului, sub selecția pariurilor, jucătorul este informat că va beneficia de bonus dacă va alege încă o selecție, cea de-a treia.

Cinci selecții, un singur bilet pentru o cotă de peste 30!

Din oferta Betano de joi, 7 decembrie, am ales cele cinci meciuri programate în Cupa României Betano și am mizat pe cote mai mari de 1.50 pentru a debloca Bonusul Multiplu, mărind astfel potențialul câștig.

Progresul Pecica – Corvinul Hunedoara (17:00)
Ambele echipe marchează – Nu (cota 2.05)

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara are teoretic cea mai facilă misiune în această etapă finală din faza grupelor, fiind favorită la victorie pe terenul Progresului Pecica, echipa din al treilea eșalon care a pierdut ambele meciuri din Grupa A. Corvinul are două victorii din două, furnizând surpriza prin succesul contra deținătoarei trofeului Sepsi. Progresul Pecica a marcat un singur gol, în timp ce Corvinul are zero la goluri primite.

Chindia Târgoviște – Hermnnstadt (17:00)
Rezultat final – Hermannstadt (cota 1.75)

Cu cele 4 puncte din clasament Hermannstadt e obligată să câștige în fața divizionarei secunde Chindia pentru a spera la calificare. Sibienii au nevoie și ca echipele din față, Petrolul și Corvinul, să se încurce în această ultimă etapă, o victorie pentru Hermannstadt nefiind de ajuns pentru un loc în sferturi. Chindia a pierdut ambele meciuri de până acum.

Petrolul Ploiești – Sepsi (17:00)
Ambele echipe marchează – Da (cota 2.00)

Câștigătoare a Cupei României Betano în ultimii doi ani, Sepsi nu mai are nicio șansă la calificarea în sferturi, după ce a obținut un singur punct în primele două etape. De cealaltă parte, Petrolul a câștigat ambele meciuri de până acum, dar pentru a fi siguri de calificare ”găzarii” trebuie să pună mâna pe alte trei puncte. Corvinul și Hermannstadt sunt celelalte două echipe aflate în cursa pentru calificare.

FCU Craiova 1948 – FCSB (20:45)
Rezultat final – FCSB (cota 1.95)

Cele două echipe se află la egalitate în clasament, cu 4 puncte în dreptul fiecăreia, FCSB având un golaveraj mai bun. Ultimele trei meciuri directe au fost câștigate de FCSB, inclusiv cele două partide programate în actuala ediție de campionat. FCSB s-a impus cu 3-1 în deplasare, la Târgu Jiu, și cu 2-1 pe teren propriu, pe Arena Națională.

Dinamo – Oțelul Galați (20:45)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.25)

Oțelul conduce Grupa C și are nevoie doar de o remiză pentru calificarea în sferturile de finală, având golaveraj mai bun în comparație cu FCSB și FCU Craiova 1948. Pentru Dinamo contează doar victoria, dacă vrea să continue aventura în Cupa României Betano. Oțelul s-a impus la limită, cu 1-0, pe teren propriu, în campionat contra celor de la Dinamo. Alb-roșii au ajuns la 13 meciuri fără victorie în toate competițiile și vin după patru înfrângeri consecutive.

Pe cele cinci meciuri de mai sus din Cupa României Betano am obținut cota 31.48 pe un bilet multiplu, iar cu o miză de 50 de lei potențialul câștig este de 1.574,02 lei. Și pentru că am deblocat Bonusul Multiplu jucând cote mai mari de 1.50, am obținut și un bonus de 15% oferit de Betano care înseamnă 228,60 lei adăugați la posibilul câștig de mai sus.

Cotele prezentate în acest material sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Oferta Bonus Multiplu nu se aplică pariurilor plasate pe meciurile și piețele cu marjă 0% (MegaCote).

Bonusurile nu se aplică la pariurile duble cu un meci de baschet/tenis combinat cu un meci de fotbal.