Cotele Betano pentru prima etapă a Ligii 1 2019/2020

Tragerea la sorți a țintarului Ligii 1 2019/2020 a avut loc vineri și, la câteva minute distanță, am aflat și cotele la pariuri sportive oferite de Betano pentru prima rundă a noului sezon, una în care CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova pornesc din postura de favorite.

După doi ani în care titlul de campioană a ajuns la CFR Cluj, celelalte echipe vor încerca să oprească supremația echipei lui Dan Petrescu pe plan intern. Noua luptă va începe pe 14 iulie, prima etapă fiind programată după meciurile europene ale echipelor implicate în primul tur preliminar, și, în urma tragerii la sorți de vineri, pare croită pentru marile favorite.

COTELE BETANO PENTRU MECIURILE DIN PRIMA ETAPĂ A SEZONULUI 2019/2020

Derby-ul rundei inaugurale se va juca la Ovidiu, între Viitorul lui Gică Hagi și Dinamo, în timp ce CFR, FCSB și Universitatea Craiova dau startul pe propriile arene, cu Poli Iași, Academica Clinceni, respectiv Hermannstadt. Câștigătoarea play-out-ului, Gaz Metan Mediaș deschide tot acasă, cu nou-promovata Chindia Târgoviște, în timp ce două echipe cu pretenții europene, Astra și FC Botoșani, vor sta față în față la Giurgiu. La Voluntari, echipa gazdă va da peste Sepsi Sfântu Gheorghe.

FCSB, favorită la titlu

Vicecampioană în ultimii patru ani, FCSB l-a înlocuit pe Mihai Teja cu Bogdan Andone, omul ales de Becali pentru a pune capăt perioadei nefaste. Într-un context destul de sumbru, cu clubul din București ratând titlul timp de patru sezoane consecutive, FCSB rămâne, totuși, echipa cu cel mai bine cotat lot din Liga 1 Betano (29,1 milioane de euro față de 23,95 cât valorează lotul CFR-ului) și are o cotă de 2,15 să întrerupă seria nefastă începută în 2015. E urmată de CFR Cluj, care are o cotă de 2,4 să facă “hat-trick-ul” de titluri în doar trei ani, Universitatea Craiova și Viitorul.

Leave a Reply