Preliminariile Ligii Campionilor, pe Betano, cu streaming live!

8 meciuri din cele 9 care se joacă azi în preliminariile Ligii sunt pe Betano, cu streaming live! Iar la singurul unde nu oferim această posibilitate, Malmo – CFR, ne revanșăm prin cote cu marjă 0%!

Cotă 4.35 pentru victoria CFR-ului la Malmo!

CFR Cluj are ca obiectiv calificarea în grupe. Turul cu Malmo nu a decurs așa cum sperau campionii, fiind învinși cu 1-0 în capitala Ardealului. Diseară, victoria e obligatorie, iar cota pe Betano este de 4.35! Singura situație în care CFR ar câștiga în 90 de minute și ar rata calificarea este cea în care meciul se termină 0-1 iar Malmo egalează în reprizele de prelungiri sau câștigă la penalty-uri. Cota pentru calificarea clujenilor este de 4.85!

Meciul posibilului adversar, Videoton – Ludogoreț, începe la 21:00

Calificarea în turul 3 ar aduce ca adversar al clujenilor câștigătoarea dublei dintre MOL Videoton și Ludogoreț. Meciul din Bulgaria a avut un rezultat neașteptat, 0-0, dar echipa la care sunt legitimați Moți, Dragoș Grigore și Keșeru rămâne favorită înaintea returului. Ludogoreț are cotă 1.62 să câștige și 1.18 să se califice.

Răzvan Lucescu a câștigat cu 2-1 în turul cu Basel

Echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, va juca returul în Elveția la ora 21:00. Fără vreun meci oficial în afara celui cu Basel, PAOK va încerca să profite de rezultatul pozitiv din tur și să meargă mai departe. Grecii au cotă 4.00 la victorie, dar calificarea lor e așteptată de bookmakeri, care au oferit o cotă de 1.65.

Ajax, Celtic și Steaua Roșie sunt echipele importante care mai joacă diseară

Toate 3 au câștigat săptămâna trecută, iar azi au de îndeplinit formalități. Ajax Amsterdam merge în Austria, la Sturm Graz, pe care a învins-o cu 2-0 în tur. Și pentru acest duel sunt cote cu marjă 0% pe Betano, victoria olandezilor având 1.95! Celtic Glasgow are un meci mai greu, la Rosenborg, dar scoțienii și-au ușurat misiunea din prima manșă, când au învins cu 3-1. Steaua Roșie Belgrad a avut o victorie categorică împotriva lui Suduva Marijampole, 3-0, cea mai mare diferență de scor dintre echipele care se înfruntă azi.

Leave a Reply