preliminarii liga campionilor

Preliminarii Liga Campionilor: Gol Moți, scorul serii 4-3 pentru Trencin


Miercuri seară s-a încheiat prima manșă a Turului 3 preliminar al Ligii Campionilor la fotbal. Au fost șapte partide, doar una terminându-se fără gol.

Olimpija Ljubljana – Trencin 3-4
Meciul serii a fost fără îndoială cel dintre Olimpija Ljubljana și Trencin. Slovenii erau conduși cu 4-0 după 32 de minute, dar au reușit să marcheze de două ori înainte de pauză. Apoi au mai făcut un efort și au marcat în minutul 89 printr-un jucător de doar 20 de ani, Blessing Eleke. Ljubljana nu a reușit egalarea, dar returul din Slovacia se anunță foarte interesant, miercurea viitoare.

Ludogorets Razgrad – Mladost Podgorica 2-0
In alt meci, Ludogorets a început drumul pe care și-l dorește cât mai lung, eventual din nou până în grupele Ligii Campionilor așa cum a reușit în sezonul 2014/2015. Acum doi ani, eroul a fost românul Comin Moți, care a marcat un penalty și apoi a evoluat din postura de portar ad-hoc în meciul în care bulgarii au eliminat Steaua. În partida de miercuri seară, tot Moți a deschis scorul pentru Ludogorets, în minutul 13, iar Jody Lukoki a stabilit scorul final pentru gazde, care ar fi putut câștiga cu un scor mai mare.

Rosenborg – IFK Norrkoeping 3 – 1
Rosenborg își dorește să ajungă în grupele Ligii Campionilor și a început în forță, cu un 3-1. Toate golurile norvegienilor au fost marcate în primele 20 de minute ale reprizei a doua prin Holmar Eyjolfsson, Pal Andre Helland și  Yann-Erik de Lanlay. Echipa Norrkoping, care jucase ultima oară în cupele europene în sezonul 1963/2964 cu AC Milan a reușit un gol de onoare care le poate da mici speranțe pentru retur.

Rezultate Tur 3 preliminar Liga Campionilor (Prima manșă)

Miercuri, 13 iulie 2016 (celelalte rezultate)
Zalgiris Vilnius – FC Astana 0-0
Crusaders – FC Copenhaga  0-3
Partizani – Ferencvaros 1-1
Dundalk – FH Hafnarfjordur 1-1

Marți, 12 iulie 2016
Lincoln – Celtic 1-0
Valletta – Steaua Roșie 1-2
TNS  – APOEL 0-0
BATE Borisov –  Seinajoki 2-0
Salzburg – Liepaja 1-0
Hapoel Beer-Sheva – Sheriff  3-2
Vardar – Dinamo Zagreb 1-2
Dinamo Tbilisi – Alashkert 2-0
Zrinjski – Legia Varșovia 1-1
Qarabag – Dudelange 2-0

Pariază pe Fotbal – Liga Campionilor

Leave a Reply