spania calcule

Preliminarii CM 2018: Calcule pentru meciurile de astăzi

Vineri se joacă nouă partide în preliminariile Cupei Mondiale 2018, iar pe teren vor fi Italia și Spania. Iată calcule de calificare pentru partidele de astăzi.

Click pentru toată lista de pariuri live și cote la meciurile din calificările de la Cupa Mondială 2018

Grupa D
19:00 Georgia – Țara Galilor
21:45 Austria – Serbia
21:45 Irlanda – Moldova

Serbia se va califica direct , dacă învinge astăzi Austria sau chiar dacă face egal, dacă Țara Galilor și Irlanda vor termina cel mult egal. Sârbii se pot califica și în cazul în care pierd, cu condiția ca Țara Galilor să piardă, iar Irlanda să obțină cel mult un rezultat de egalitate.

Țara Galilor își va asigura un loc între primele două ale grupei, dacă vor învinge astăzi Georgia, iar Irlanda nu va lua cele trei puncte cu Moldova.

Austria trebuie să câștige cu Serbia și să spere că Irlanda și Țara Galilor nu vor câștiga pentru a mai avea speranțe la un loc e baraj.

Grupa G
21:45 Italia – FYR Macedonia
21:45 Liechtenstein – Israel
21:45 Spania – Albania

Spania are asigurate locurile 1 sau 2 în Grupa G și va fi diseară în mod cert în cazul în care va obșine un  rezultat mai bun decât cel al Italiei. Italienii sunt asigurați de locul 2, dacă obțin un rezultat de egalitate cu Macedonia.

Grupa I
21:45 Croația – Finlanda
21:45 Kosovo – Ucraina
21:45 Turcia  – Islanda

Turcia și Ucraina vor fi matematic eliminate, dacă pierd diseară, iar Croația câștigă. Acest lucru ar asigura Croației, dar și Islandei, un loc sigur printre primele două ale Grupei I.

Leave a Reply