Playoff-ul din Liga Campionilor se trăiește la intensitate maximă pe Betano, cu Bet Builder. Cotă fabuloasă la meciurile de miercuri!

Trei meciuri țin capul de afiș, miercuri, 23 august, în playoff-ul din Liga Campionilor. Este vorba de partidele tur în confruntările Maccabi Haifa – Young Boys, Molde – Galatasaray și Braga – Panathinaikos, meciuri programate de la ora 22:00. Pe Betano, cu Bet Builder activat, se poate ajunge la o cotă de peste 250 pe același bilet, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, cum este în cazul de față. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șapte pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de miercuri, 23 august, am selectat cele trei meciuri programate în faza playoff din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat, am ales șapte pariuri diferite, pentru o singură cotă impresionantă. Acum, cu Bet Builder oferit de Betano, toate pariurile tale preferate se pot pune pe un singur bilet.

Maccabi Haifa – Young Boys (miercuri, 22:00)
Rezultat final – Maccabi Haifa (cota 2.40)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.75)

Maccabi Haifa a câștigat ultimele zece meciuri disputate pe teren propriu și a marcat trei sau mai multe goluri în precedentele șapte partide în fața propriilor suporteri. Echipa israeliană are cinci meciuri în care a primit de fiecare dată gol. Young Boys a câștigat zece și a remizat în două din ultimele 13 meciuri europene.

Molde – Galatasaray (miercuri, 22:00)
Mauro Icardi Șuturi pe poartă – Peste 1.5 (cota 2.62)
Rezultat final – Galatasaray (cota 2.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.15)

Galatasaray are cinci meciuri fără gol primit, câștigând patru dintre aceste jocuri. Molde a pierdut meciul din prima manșă în precedentele două tururi preliminare, cu HJK Helsinki și Klaksvik. Mauro Icardi este principalul pericol pentru poarta echipei norvegiene, atacantul argentinian trecându-și în cont 17 goluri în ultimele 14 apariții pentru Galatasaray.

Braga – Panathinaikos (miercuri, 22:00)
Șansă dublă – X2 (cota 2.22)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 2.12)

În ultimele patru meciuri disputate de Braga au fost marcate trei sau mai multe goluri. Echipa portugheză a primit gol de fiecare dată în ultimele trei meciuri. Moralul celor de la Panathinaikos este la cote înalte după eliminarea celor de la Olympique Marseille în turul preliminar anterior. O calificare obținută la loviturile de departajare chiar pe Stade Velodrome. Panathinaikos a marcat în patru meciuri la rând.

Cota peste 250!!!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate miercuri, 23 august, în preliminariile Ligii Campionilor, poți ajunge la o cotă cumulată de 278.64, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 13.932 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șapte pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Urmărești și pariezi

De acum, pe Betano poți urmări meciurile preferate pe smartphone-ul tău sau pe site cu Streaming LIVE și poți paria în același timp! Urmărești și Pariezi este noua funcție Betano care îți permite să plasezi pariurile fără a fi nevoit să ieși din ecranul de Streaming LIVE și să pierzi vreun moment din meci! Pentru seara de miercuri, 23 august, în oferta de LIVE Streaming se regăsesc, printre altele, și partidele din preliminariile Ligii Campionilor.

Profită de Cote Mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor din Liga Campionilor, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.