Patru meciuri din Liga Campionilor, o singură cotă, același bilet. Cu Bet Builder, pe Betano, toate pariurile preferate sunt la un loc

Liga Campionilor a ajuns la jumătatea fazei grupelor, iar lupta pentru fiecare punct pus în joc este din ce în ce mai aprigă. Surprizele așteaptă la fiecare șut pe poartă, iar echipele plecate cu șansa a doua precum Galatasaray, Braga sau Salzburg vor să dea lovitura în confruntările cu granzii continentului, cum ar fi Bayern, Inter Milano sau Real Madrid. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți plasa mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de marți, 24 octombrie, am selectat patru partide din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, am mizat pe opt piețe diferite de pariere. Cu Bet Builder, pe Betano, toate pariurile preferate se regăsesc în același loc.

Galatasaray – Bayern Munchen (19:45)

Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.75)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.25)

Galatasaray a marcat în fiecare din ultimele 13 meciuri disputate în toate competițiile. Echipa din Istanbul are moralul ridicat după victoria din derby-ul local cu Beșiktaș (2-1). Galatasaray are patru puncte în grupa din Liga Campionilor, după 2-2 pe teren propriu cu FC Copenhaga și 3-2 în deplasare cu Manchester United. Ambele echipe au marcat în șapte din ultimele zece meciuri disputate de Bayern Munchen. Campioana Germaniei a câștigat ambele meciuri din Liga Campionilor, de fiecare dată la diferență de un gol, 4-3 acasă cu Manchester United și 2-1 în deplasare cu FC Copenhaga. Mauro Icardi, principalul om de gol de la Galatasaray, are 14 goluri în ultimele 13 apariții pe teren.

Inter Milano – FC Salzburg (19:45)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.60)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.00)

Ultimele patru victorii obținute de Inter Milano au fost la zero. Salzburg a început sezonul de Liga Campionilor cu 2-0 în deplasare la Benfica, după care a pierdut cu același scor pe teren propriu cu Real Sociedad. Inter a revenit în fruntea clasamentului din Serie A, după 3-0 în deplasare cu Torino. Finalista ediției precedente are patru puncte în Liga Campionilor, după remiza de la San Sebastian (1-1) și succesul la limită de pe teren propriu cu Benfica (1-0).

Sevilla – Arsenal (22:00)

Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.80)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.72)

Sevilla n-a mai câștigat de patru meciuri și are o serie de trei remize consecutive în meciuri de GG. La ultima apariție în campionat andaluzii au ținut în șah liderul Real Madrid (1-1). Arsenal a evitat in extremis prima înfrângere în Premier League, revenind de la 0-2 în deplasare cu Chelsea, meci încheiat 2-2. Sevilla a remizat în primele două etape din Liga Campionilor, în timp ce Arsenal are o victorie (4-0 cu PSV) și o înfrângere (2-1 cu Lens). La ultima confruntare directă din Liga Campionilor, în 2007, ambele echipe au marcat în victoria celor de la Sevilla pe teren propriu, scor 3-1.

Braga – Real Madrid (22:00)

Rezultat final – Real Madrid (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.30)

Real Madrid a câștigat zece din ultimele 12 meciuri în toate competițiile. Pentru cei de la Braga ambele echipe au marcat în opt din precedentele nouă meciuri. Real Madrid a primit gol în patru din ultimele șase deplasări. Braga a câștigat ultimele cinci meciuri disputate în toate competițiile, iar în patru dintre aceste meciuri ambele echipe au înscris. Braga a pierdut pe teren propriu cu Napoli și a câștigat în deplasare cu Union Berlin, în timp ce Real Madrid are punctaj maxim după primele două etape.

Cota peste 40

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele patru meciuri programate marți seara, în etapa a treia din Liga Campionilor, poți ajunge la o cotă cumulată de 42.03, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 2.101,89 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.

Ai și Mega Cote

Mega Cotele Betano sunt cote de pariuri sportive care se aplică doar la pariurile simple (victorie gazde 1, egalitate X, victorie oaspeți 2) plasate înainte de începutul unei partide. Mega Cotele sunt oferite de Betano pentru aproximativ trei meciuri de fotbal pe zi și oferă cele mai mari cote de pe piață. Ele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri. Le descoperi mai ușor în ofertă prin iconița MC din dreptul meciului selectat.