pariuri liga campionilor logo

Ziua de pariuri pe Betano, miercuri 28 septembrie

Miercuri, 28 septembrie, Betano  găzduiește  mai multe evenimente sportive foarte interesante pentru a plasa pariuri sportive. Apasă aici pentru toate cotele la pariuri sportive de miercuri, oferite de Betano.com.

Fotbal

Liga Campionilor: Atletico Madrid – Bayern Munchen  (21:45)

Atletico și Bayern sunt echipe cărora le place golul. Spaniolii au marcat câte un gol pe meci în 9 din ultimele 10 partide în toate competițiile, iar germanii au înscris în ultimele 10 meciuri jucate! Betano.com oferă o cotă de 1.4o pentru ca partida să aibă mai mult de 1,5 goluri marcate. Toate cotele partidei la pariuri sunt aici. 

Bayern este liderul Grupei D, după victoria cu 5-0 contra celor de la Rostov, din primul meci. Atletico are și ea trei puncte, după un 1-0 în deplasare cu PSV.

Acum va fi un meci deschis, între cele două echipe favorite la calificare în fazele superioare, un meci care se poate anunța spectaculos, precum cel dintre Dortmund și Real Madrid de marți, încheiat cu 2-2.

Atletico – Bayern este oferit cu  Marjă 0% pe Betano (adică având cote maxime – payout 100% – pentru 1, X sau 2).

Echipe probabile Atletico – Bayern

Atlético: Oblak; Juanfran, Savić, Godín, Filipe Luís; Koke, Ñíguez, Gabi, Carrasco; Griezmann, Torres.
Accidentați: Moyà, Giménez, Augusto, Cerci
Incert: Tiago

Bayern: Neuer; Lahm, Boateng, Martínez, Alaba; Vidal, Alonso, Thiago; Müller, Lewandowski, Ribéry.
Accidentați: Badstuber, Douglas Costa

 Tenis

WTA Wuhan: Două partide interesante

Două meciuri interesante de tenis au loc astăzi la turneul de la Wuhan, acolo unde și Simona Halep a avansat de dimineață.

Se joacă Angelique Kerber – Petra Kvitova și Caroline Wozniacki – Agnieszka Radwanska. Partidele de la Wuhan se pot urmări cu streaming live pe Betano.com.

Numărul 2 mondial, Kerber,  are o cotă de 1.55 la victorie, astăzi. Germanca conduce cu 5-4 meciurile directe cu Kvitova, însă le-a câștigat pe ultimele trei, două pe hard și unul pe zgură.

Ultima victorie a Petrei Kvitova a fost în 2014, în Fed Cup, după ce tot ea câștigase în 2013 la Turneul Campioanelor.

 

Leave a Reply