zlatan ibrahimovic

Pariuri pe Betano, 26 decembrie: Idei de Boxing Day

Boxing Day (așa cum este numită în a doua zi de Crăciun în țările membre Commonwealth) programează a 18-a etapă de fotbal din Premier League. Fotbaliștii englezi vor reveni pe teren în timpul meselor copioase din România, cu cârnați, cozonac și sarmale – niște alimente de care fotbaliștii britanici nu au auzit vreodată.

Betano a pregătit etapa de Boxing Day având pentru unele partide peste 200 de tipuri de pariuri. Vă prezentăm și trei meciuri interesante pentru pariuri, sportive, de Boxing Day.

Meciul Leicester – Everton are pe Betano cote Marjă 0 %, cele care oferă profit maxim pentru pariori. Campioana sezonului trecut din Anglia se luptă să rămână în afara zonei de retrogradare. În urmă cu aproximativ o săptămână a revenit fabulos cu Stoke, obținînd un rezultat de egalitate grație a două goluri înscrise spre final. De la Everton vor lipsi  jucătorii Jamie Vardy, Robert Huth și Christian Fuchs, ceea ce ar putea cântări mult în economia jocului. Betano oferă cota de 1,70 pentru ca ambele echipe să înscrie în aest meci.

Arsenal o întâlnește pe West Bromwich Albion venind după două înfrângeri în fața lui Everton și Manchester City. „Tunarii” vor încerca să revină pe linia pe plutire și vor juca fără Alex Oxlade-Chamberlain, iar Aaron Ramsey este incerrt. Un pariu care se poate încerca este cel al victoriei gazdelor și peste 1,5 goluri marcate sau peste 9,5 cornere.

Mancheter United primește vizita lui Sunderland, o echipă aflată în zona retrogradării. Este al doilea sezon din istorie în care United joacă de Crăciun din afara primelor cinci locuri ale clasamentului. În ultimele șapte meciuri directe din toate competiții, fiecare echipă a strâns câte trei victorii, iar o partidă s-a încheiat la egalitate.

Dacă va juca, Wayne Rooney va bifa partida cu numărul 450 în Premier League, iar un gol al lui
Zlatan Ibrahimovic ar însemna egalarea recordului personal într-un an calendaritic, de 50 de reușite (recordul său este de 50 de goluri în anul 2012). Ibra are o cotă de peste 1,80 să înscrie oricând în acest meci

 

Programul complet de Boxing Day

14:30 Watford – Crystal Palace
17:00 Arsenal – West Bromwich Albion
17:00 Burnley – Middlesbrough
17:00 Chelsea – AFC Bournemouth
17:00 Leicester City – Everton
17:00 Manchester United – Sunderland
17:00 Swansea City – West Ham United
19:15 Hull City – Manchester City

Leave a Reply