marius sumudica turcia

Ce pariem azi: Adversar de liga a doua pentru Sumudică

O ultimă zi cu meciuri de cupă înainte de weekend. Ne uităm la echipele lui Sumudică, Săpunaru, Toșca, Stoian sau Morar. Keșeru și Moți joacă în campionat.

Kayseri poate continua seria echipelor de top din Turcia

Galatasaray, Beșiktaș și Fenerbahce au jucat deja în Cupa Turciei și au învins la diferențe mari adversarii de ligă inferioară. Rămân două echipe din top 5 azi: Bașakșehir și Kayserispor. Kayseri joacă la 19:30 cu Eyupspor, club aflat pe loc retrogradabil în liga a doua. Cota ca echipa lui Șumudică, Săpunaru și Lung să câștige la diferență de peste 2 goluri e de peste 2,00! Vezi aici toate meciurile din Cupa Turciei. 

Doar cluburi de Liga 1 s-au calificat în sferturi. Au șanse Hermannstadt și Chindia?

Ultimele meciuri din optimile Cupei României se joacă azi. De la 14:00, Hermannstadt, favorită la promovare, joacă la Sibiu cu Juventus București, ultimul loc din Liga 1 Betano. De la 18:30, o altă echipă cu șanse de promovare, Chindia Târgoviște, are meci cu Astra. Deși Chindia e gazdă conform tragerii la sorți, partida se dispută la Giurgiu, pe stadionul Astrei. Închide runda meciul dintre ACS Poli Timișoara și FCSB, de la 21:30, meci pentru care Betano.com oferă pariuri cu marjă 0%!

Valencia – Zaragoza de la 22:30

Am avut până acum doar o mare surpriză în Copa del Rey – eliminarea celor de la Athletic Bilbao. Ultimele meciuri ale rundei sunt azi, iar evenimentul principal e Valencia – Zaragoza. La aceeași oră joacă și Alin Toșca în Betis – Cadiz. Villarreal a pierdut în tur cu Ponferradina, scor 1-0, dar poate se poate califica azi, de la 20:30. Toate meciurile din Cupa Spaniei sunt transmise live pe Betano.com. 

Genoa, favorită cu Crotone

Adrian Stoian joacă de la 22:00 în deplasare la Genoa, echipă pe care Crotone a învins-o o singură dată în ultimele 10 meciuri. Câștigătoarea meciului va juca împotriva lui Juventus în turul următor. Aflăm și cine o va înfrunta pe Napoli de la 19:00, cu Udinese – Perugia. Uită-te live la meciuri pe Betano.com!

Keșeru și Morar au înscris în ultimele două săptămâni, o fac și azi?

La ora 15:00 putem urmări live și singurii atacanți români care au marcat pentru echipele lor în ultimele etape. Un egal la Ergotelis e suficient pentru ca Vlad Morar să se califice în turul următor din Cupa Greciei cu Panetolikos. Keșeru și Moți au meci de campionat: Vereya – Ludogoreț.

Baskonia – Fenerbahce în Euroliga

Avem o nouă etapă din Euroliga începând cu ora 19:00. Cel mai tare meci al zilei e la 21:30 și se joacă în Spania. Baskonia a câștigat în 4 din ultimele 5 etape, fiind un adversar puternic pentru campioana Fenerbahce. Tot la 21:30, tot în Spania, are meci și Olimpiakos, la Valencia. Toate meciurile din Euroligă pot fi urmărite live pe Betano.com.

Zi plină în KHL

Pentru pasionații de hochei, astăzi sunt 7 meciuri în campionatul Rusiei. Seara continuă cu campionatul Suediei, iar la noapte NHL va fi transmis live pe Betano.com. Click pentru lista completă a partidelor de azi din hochei.

Leave a Reply