O zi plină de fotbal și baschet la Betano

Avem o zi cu belșug în meciuri din fotbal și baschet: pauza din Nations League a durat doar o zi, revine și Naționala de tineret, plus duel spaniol în Euroligă.

 

România U21 – Malta U21

România U-21 întâlnește acasă, pe stadionul „Marin Anastasovici din Giurgiu, echipa similară a Maltei, care este decimată de jucători indisponibili. Se anunță un meci cu multe goluri care să asigure o victorie lejeră pentru tricolori și, implicit, ridicarea moralului după înfrângerea la limită din Ucraina. Avem aici toate pronosticurile la goluri, precum și oferta completă pentru acest meci.

 

UEFA NATIONS LEAGUE

Germania și Spania țin capul de afiș al zilei în meciurile lor din Liga Națiunilor cu Elveția, respectiv Ucraina.

Singurul punct din grupă al elvețienilor a fost câstigat acasă cu nemții, dar în deplasare au pierdut toate meciurile cu echipe de top din ultimii ani. Germania are nevoie să câștige pentru a păstra șanse la prima poziție din grupă, avănd o cotă la victorie de 1.47.

Chiar dacă joacă pe teren propriu, statistica ucrainienilor cu spaniolii nu le dă posibilitatea să aibă pretenții prea mari de la acest meci. Pe lângă acel 4-0 din tur, echipa antrenată acum de Andriy Shevchenko nu a câștigat niciodată în istorie cu spaniolii, înregistrând în 6 meciuri un singur egal, iar restul înfrângeri. Cotă 1.83 pentru ca Spania să câștige atât la pauză, cât și la final.

 

BASCHET

În Euroliga de baschet se joacă azi 4 meciuri, cel mai echilibrat dintre ele fiind duelul spaniol dintre Valencia si Barcelona. Puteți să vă alegeți de aici pronosticul pentru acest meci, ori să pariați din lista cu toate meciurile care se vor juca săptămâna aceasta în Euroligă.

Azi și mâine mai avem dispute și din cealaltă competiție europeană de baschet, cu Gran Canaria și MoraBanc Andorra încercând să mențină supremația echipelor spaniole in Eurocupă.

Meciurile sunt disponibile cu streaming live pe Betano.

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano, unde găsești peste 1400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Așadar…Te-ai hotărât asupra pronosticurilor de astăzi?

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply