O nouă Ediție de Weekend Betano Master! Vezi predicțiile lui Ciprian Marica

Cel mai tare concurs de predicții continuă pe Betano! Fii Maestrul pronosticurilor și poți câștiga de la Free Bet-uri fără condiții rulaj până la 100.000 de lei CASH, direct în contul tău bancar. Trăiește la Cote Maxime spectacolul meciurilor din cursul săptămânii și din weekend, JOACĂ GRATUIT Betano Master și transformă-ți pasiunea pentru fotbal în Bonusuri fără rulaj și Bani Cash!

 

Sfârșitul săptămânii îți poate aduce 100.000 de LEI CASH

Meciurile de weekend din campionatele de top ale Europei sunt așteptate cu sufletul la gură de toți microbiștii, așa că în fiecare final de săptămână, Betano Master vine cu o ediție specială care îți poate aduce bani CASH și Bonusuri fără rulaj! Care este formatul? Simplu. Noi vom selecta în fiecare weekend șase partide, iar tot ce trebuie să faci este să ne oferi scorul corect pentru fiecare dintre acestea. Ne-ai spus 6 din 6 scoruri corecte? Ai câștigat 100.000 de LEI, disponibili în prima zi lucrătoare în contul tău bancar! Mai mult decât atât, dacă nu ai nimerit toate cele 6 rezultate, rămâi în cursa pentru Free Bet-urile fără condiții de rulaj. Pentru 5 scoruri corecte, vei primi un Free Bet în valoare de 2.500 LEI, iar la 4 scoruri corecte, un Free Bet de 150 de LEI va fi disponibil în contul tău, fără condiții de rulaj! Meciurile acestui final de săptămână se anunță a fi foarte disputate – Leicester – Arsenal, Union Berlin – Bayern Munchen, Tottenham – Manchester United, Flamengo – Atletico MG, AS Roma – AC Milan și Real Sociedad – Athletic Bilbao sunt partidele care îți pot aduce Bonusuri fără rulaj și Bani Cash. Nu rata startul și înscrie-te gratuit la cel mai tare concurs de predicții. Spune-ne pronosticurile câștigătoare și pune mâna pe Free Bet-urile fără rulaj sau pe Marele premiu de 100.000 LEI

 

Care sunt predicțiile fostului atacant al României, Ciprian Marica? 

Prietenul nostru Ciprian Marica ne-a oferit deja pronosticurile sale pentru partidele Betano Master ale acestui final de săptămână! Fostul atacant mizează pe victorii la limită pentru Leicester City, Flamengo și AS Roma, în timp ce partidele Tottenham – Manchester United și derby-ul Țării Bascilor, Real Sociedad – Athletic Bilbao sunt puse sub zodia remizei. În meciul din Germania dintre Union Berlin și Bayern Munchen, Ciprian Marica mizează pe victoria clară a bavarezilor, lucru cu care formația pregătită de Julian Nagelsmann ne-a obișnuit în acest sezon. Tu pe ce scoruri vei miza în acest weekend? 

 

Înscrie-te GRATUIT pe site-ul sau în aplicația Betano, disponibilă pe AppStore sau Magazin Play și joacă gratuit cel mai popular joc de predicții, unde poți câștiga până la 25.000 de Lei fără rulaj în cursul săptămânii, iar weekend-ul îți poate aduce 100.000 de LEI CASH pe cea mai bună platformă de pariuri din lume!