nice ligue 1

Nice și Monaco luptă pentru locul 1 în Franța


Miercuri seară, de la ora 20:00, Nice și Monaco joacă în campionatul Franței. În cazul unei victorii a lui Nice, aceasta va fi noul lider din Ligue 1. Toate cotele la pariuri sportive pe campionatul Franței sunt aici.

Nice nu a mai câștigat pe teren propriu, în campionat, contra lui AS Monaco din anul 2011. Iar înainte de acest meci, victoria precedentă fusese în 2006.

În meciurile jucate în ultimii șapte ani, Monaco a marcat meci de meci contra celor de la Nice, cu excepția partidei de acum doi ani, când Nice a câștigat în deplasare cu 1-0.

Citește: FC Barcelona – Atletico, capul de afiș din etapa de La Liga

În această ediție de campionat, media golurilor acasă pentru Nice este de 1,3 pe meci, iar a lui Monaco în deplasare de 1,1. Media din toate confruntările dintre cele două echipe la goluri este de 2,1.

Betano.com are o cotă de 1,35 pentru ca în acest meci să se înscrie peste 1,5 goluri. Monaco a marcat 13 goluri în toate cele 5 partide de campionat jucate până acum, adică aproape peste 2,5 goluri pe meci.

Contra lui Monaco, Nice a pierdut atunci când a marcat doar un singur gol.

Monaco a intrat în etapa a șasea din Ligue 1 din poziția de lider, cu 13 puncte. Gazdele de astăzi se află pe locul 2, cu 11 puncte. Monaco va rămâne pe locul 1 dacă nu pierde, iar Nice ar putea prelua poziția de lider doar dacă învinge.

De aceea, partida nu va fi doar un derby al Franței, ci și un meci cu miza locului 1.

Echipe probabile

Nice: Cardinale – Sarr, Dante, Baysse – Dalbert, Seri, Walter, Bodmer, Souquet – Pléa, Lusamba
Lipsesc Maxime Le Marchand, Mickael Le Bihan, Walter Benítez și Gautier Lloris.

Monaco: Subasic – Toure, Jemerson, Glik, Raggi – Traore, Fabinho, Moutinho, Lemar – Falcao, Germain
Lipsesc Nabil Dirar și Benjamin Mendy.

Foto: OGC Nice official

Leave a Reply