barcelona atletico cote pariuri sportive betano

FC Barcelona – Atletico, capul de afiș din etapa de La Liga


FC Barcelona și Atletico Madrid joacă miercuri, de la ora 23:00, în etapa a cincea din Primera Division. Toate cotele la pariuri sportive pe campionatul Spaniei sunt aici.

Cele două echipe intră în acest meci aflate în partea superioară a clasamentului, Barcelona cu 9 puncte – locul 2, iar Atletico cu 8 puncte – locul 4.

În ultimii 11 ani, Barcelona a marcat cel puțin două goluri pe meci în întâlnirile jucate pe teren propriu cu Atletico, arătând o autentică poftă de gol și o știință de a înscrie în poarta „plăpumarilor”.

Citește și: Nice și Monaco luptă pentru locul 1 în Franța

În meciurile directe s-au marcat în medie trei goluri, Barcelona având o medie de 2,1 de goluri pe meci, iar Atletico de 0,9.

Betano.com – care transmite meciul cu streaming live pe internet – oferă la pariuri sportive o cotă de 1,25 pentru a se marca 1,5 goluri în meciul de miercuri.

Catalanii nu au mai pierdut de 10 ani pe teren propriu cu Atletico Madrid, în La Liga, iar cota lor la victorie în partida de miercuri este una foarte bună. Betano.com oferă cote maxime (cu Marjă 0%) pentru pariurile 1, X sau 2 de la Barcelona – Atletico.

Dominație clară a Barcelonei în 102 ani

Dintre cele 40 de meciuri directe jucate până acum, Barcelona are 27 de victorii. Doar 3 partide au fost câștigate de Atletico, iar 10 au fost egaluri.

Primul meci  s-a jucat pe 8 ianuarie 1914 și a fost câștigat de Atletico cu 4-2. Așa cum cum este consemnat de presa spaniolă a vremii, catalanii au decis să își menajeze mai mulți titulari.

Atletico a avut ultimul cuvânt

Ultima victorie a celor de la Atletico pe terenul Barcelonei în La Liga a avut loc în urmă cu 10 ani în Primera Division, un 3-1.

Însă, ultimul meci dintre cele două echipe a fost câștigat de Atletico, ce e drept pe teren propriu, 2-0 în Liga Campionilor, atunci când madridiștii au eliminat-o pe Barcelona din sferturile de finală.

Leave a Reply