Ne apucăm de treabă…avem iar Liga Campionilor!

Pauza de Liga Campionilor a durat doar 6 zile. Avem parte de un ritm nebun al meciurilor la cel mai înalt nivel, iar d-asta nu vrem să le ratăm.

 

Lokomotiv Moscova – FC Bayern München

Deținătoarea trofeului se deplasează în Rusia pentru al doilea meci din grupă, pe care îl va disputa pe stadionul RZD Arena, împotriva lui Lokomotiv Moscova. Nemții au învins categoric în prima etapă pe cealaltă favorită a grupei, 4-0 acasă cu Atletico Madrid. Să joci cu rușii la ei acasă este întotdeauna dificil, dar Hansi Flick vrea să-și păstreze intact recordul perfect din UCL, chiar dacă are parte și de o perioadă cu foarte multe meciuri într-un timp scurt. Acesta este, de asemenea, primul meci dintr-o serie de patru consecutive în deplasare care urmează pentru bavarezi în toate competițiile.

De cealaltă parte, moscoviții au reușit să scoată un egal în deplasarea de la Salzburg. Chiar dacă ei au deschis scorul, RB Salzburg a fost echipa care a dominat partida, meciul încheindu-se, până la urmă, 2-2. Căpitanul celor de la Lokomotiv Moscova, Vedran Ćorluka, va avea o viață grea încercând să-l oprească pe Robert Lewandowski, cel care a reușit weekend-ul trecut un hat-trick împotriva lui Eintracht Frankfurt, devenind primul jucător din istorie care a înscris 10 goluri în primele cinci meciuri ale unui sezon din Bundesliga.

Cote Betano 1×2: 20.50 – 10.00 – 1.10

 

Atalanta Ajax Amsterdam

Meciul din Lombardia promite a fi unul spectaculos, ambele formații practicând un joc deschis, foarte plăcut ochiului, care aduce, în același timp, și multe goluri marcate.

Ajax a pierdut în prima etapă de UEFA Champions League, atunci când a primit vizita celor de la Liverpool, dar și-a recăpătat moralul imediat în campionat, unde au reușit un scor zdrobitor care a șocat pe toată lumea: 13-0 cu VVV-Venlo, într-un meci care a reprezentat și cea mai mare victorie din istoria clubului în Eredivisie. Atacantul de doar 19 ani, Lassine Traore, a dat 2 pase de gol și a înscris nu mai puțin de 5 goluri în acest ultim meci, câștigându-și, cu siguranță, locul în primul 11 al olandezilor pentru partida din această seară.

Lăncierii sunt mult mai experimentați în Europa față de oponenții lor, dar italienii au demonstrat că acest lucru nu este un impediment pentru ei. Atalanta a învins clar la Midtjylland în prima etapă, ajungând la 5 victorii din ultimele 6 partide jucate în UCL, și pare că, în acest moment, se simte mai bine în jocurile europene. Bergamezii au avut un start foarte bun de campionat și în Serie A, dar au pierdut ultimele două partide jucate. În cazul unei victorii, trupa pregătită de Gian Piero Gasperini își poate păstra poziția de lider pe care o are în acest moment în grupă.

Cote Betano 1×2: 2.04 – 4.35 – 3.56

 

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

Real Madrid merge în Germania pentru meciul cu nemții de la Gladbach de pe Borussia-Park, de unde vrea să se întoarcă în Spania cu primele puncte câștigate în grupă. Chiar dacă au pierdut surprinzător acasă în prima etapă din grupă, cu o formație a Șahtiorului lovită de foarte multe indisponibilități, Los Blancos vor să profite de moralul excelent căpătat după victoria din weekend cu 3-1 în El Clásico, chiar pe terenul rivalei. Eden Hazard, care nu a mai jucat din august din cauza unei accidentări, revine și poate să ia locul măcar pe bancă pentru această întâlnire.

Borussia Mönchengladbach a scăpat printre degete o victorie în prima etapă din grupă jucată pe Giuseppe Meazza, fiind egalată la 2 de Inter prin golul din minutul 90 al lui Romelu Lukaku. Nemții revin și ei în cupele europene după o victorie obținută în campionat, 3-2 la Mainz. Echipa antrenată de Marco Rose se află la abia a treia participare în grupele UEFA Champions League, dorindu-și ca în acest sezon să acceadă, în premieră, în faza eliminatorie a competiției.

Cote Betano 1×2: 3.55 – 3.90 – 1.95

 

Olympique Marseille Manchester City

Manchester City vrea să câștige al doilea meci consecutiv din grupă, tocmai pe Stade Vélodrome, cu Olympique Marseille.

Englezii au fost zgârciți cu golurile în meciurile lor din Premier League și erau să o comită și în prima etapă a grupelor, atunci când au fost conduși acasă de FC Porto, dar au avut răbdare și au reușit să întoarcă rezultatul, câștigând cu 3-1. Sergio Agüero a ieșit accidentat de pe teren în egalul din weekend, 1-1 la West Ham, adăugându-se unei liste de accidentați care îi mai cuprinde și pe Gabriel Jesus, Benjamin Mendy sau Fernandinho. Pep Guardiola se confruntă cu o situație în care nu are niciun atacant veritabil împotriva unei defensive solide a francezilor.

Marseillezii vor să-și ia revanșa în UEFA Champions League, după înfrângerea suferită la Atena, cu Olympiakos, din prima etapă. OM a câștigat în ultima etapă din Franța, 1-0 la Lorient, unde Dimitri Payet nu a jucat, fiind suspendat. Andre Villas-Boas are tot lotul valid, astfel încât se poate baza pe cea mai bună formulă de start pentru această întâlnire.

Cote Betano 1×2: 10.15 – 5.63 – 1.37

 

Celelalte meciuri de azi sunt: Shakhtar Donetsk – Inter Milano, FC Porto – Olympiacos PireuLiverpool – Midtjylland și Atletico Madrid – Red Bull Salzburg

 

Ce meciuri trebuie să-ți iasă?

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply