Napoli – Real Madrid, meciul serii de marți în Liga Campionilor. Pe Betano, cu Bet Builder, toate pariurile preferate sunt în același loc

Etapa a doua din faza grupelor în Liga Campionilor debutează, marți, 3 octombrie, iar cel mai interesant dintre meciurile programate se va juca pe stadionul care poartă numele lui Diego Armando Maradona. Napoli, campioana Italiei din sezonul precedent, primește vizita liderului la zi din La Liga, Real Madrid, formația cu cele mai multe trofee cucerite în Liga Campionilor. Pe Betano, cu Bet Builder activat, poți plasa mai multe pariuri din același meci sau din meciuri diferite pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder? 

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Trei selecții, șase pariuri, un singur bilet cu Bet Builder!

Din oferta Betano de marți, 3 octombrie, am selectat trei partide din Liga Campionilor și, cu Bet Builder activat la fiecare meci în parte, am ajuns la o cotă cumulată de peste 30. Cu Bet Builder, pe Betano, toate pariurile preferate se regăsesc în același loc.

Salzburg – Real Sociedad (marți, 19:45)
Rezultat final – Salzburg (cota 2.87)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 2.02)

Real Sociedad a câștigat patru din ultimele șase meciuri în toate competițiile. În ultimele patru meciuri disputate de Salzburg o echipă sau ambele echipe nu au marcat. Salzburg a fost una dintre revelațiile primei etape din Liga Campionilor, cu victorie 2-0 pe terenul Benficăi Lisabona. Real Sociedad a remizat acasă cu Inter (1-1), fiind egalată pe final de meci. În ultimul meci din campionat Real Sociedad s-a impus cu 3-0 în derby-ul basc disputat împotriva celor de la Athletic Bilbao.

Inter Milano – Benfica Lisabona (marți, 22:00)
Rezultat final – Inter Milano (cota 1.78)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.83)

Inter Milano a câștigat opt din ultimele nouă meciuri disputate pe teren propriu în toate competițiile. De cealaltă parte, Benfica a marcat de fiecare dată în ultimele nouă meciuri disputate în deplasare. Pe teren propriu, Inter a deschis scorul în ultimele șapte meciuri. Inter vine după un 4-0 în deplasare cu Salernitana, meci în care Lautaro Martinez a marcat toate golurile, în timp ce Benfica s-a impus cu 1-0 în Clasicul Portugaliei contra rivalei FC Porto.

Napoli – Real Madrid (marți, 22:00)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.57)
Șansă dublă – X2 (cota 1.50)

Napoli este neînvinsă în ultimele 13 meciuri disputate pe teren propriu în Liga Campionilor. Real Madrid a câștigat ultimele șapte meciuri disputate contra echipelor din Italia, în deplasare. Real Madrid a marcat de fiecare dată în ultimele 12 meciuri, în timp ce Napoli a găsit poarta în șapte din ultimele opt meciuri. Ambele echipe au câștigat în prima etapă din Liga Campionilor.

Cota peste 30

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri programate marți seara, în etapa a doua din Liga Campionilor, poți ajunge la o cotă cumulată de 31.23, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.561,25 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora partidelor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în fiecare meci din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Nu uita de Betano Avantaj

Dacă ai plasat un pariu pe victoria uneia dintre echipe (1 sau 2), iar aceasta are în orice moment un avantaj de două goluri (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarii marchează sau câștigă ulterior meciul! Oferta Betano Avantaj este valabilă doar pentru piața de pariere ”Rezultat final” și pentru tipuri de pariuri victorie gazde sau oaspeți.