Miza înapoi după 0-0 între Liverpool și Manchester United

După avalanșa de goluri din sezonul trecut, când Liverpool a administrat un categoric 7-0 rivalei din nord-vestul Angliei, de această dată tabela legendarei arene Anfield Road a încremenit la 0-0, în pofida numeroaselor ocazii din meciul programat în etapa a 17-a din Premier League.

Pe Betano, orice rezultat de 0-0 reprezintă un adevărat colac de salvare pentru cei care au mizat pe piețele pauză/final sau rezultat corect. În cazul de față, toate pariurile pe piețele menționate anterior au primit miza înapoi.

Suma înapoiată de Betano o poți folosi cum dorești, dar ține minte că scorul alb al unui meci de fotbal îți oferă întotdeauna un “colac de salvare”.

Promoția Miza înapoi la 0-0 se aplică doar la pariurile simple pe fotbal.

Andre Onana, portarul lui Manchester United, a reușit cel mai bun meci al sezonului, cu intervenții decisive prin care a închis poarta.

Camerunezul s-a opus golului în prima repriză la lovitura de cap a lui Van Dijk după o centrare de la colțul terenului. Aceasta avea să rămână și cea mai importantă fază a primului mitan.

Liverpool a continuat să preseze în partea secundă, dar Alexander-Arnold a trimis pe lângă poartă cu un șut în forță din afara careului.

A urmat cea mai mare ocazie din meci pentru Manchester United la capătul unui contratac purtat de McTominay, Antony și finalizat de Hojllund cu șut în portar Allison Becker la o fază unu contra unu.

La cealaltă poartă, Salah a încercat să rezolve meciul de unul singur și a ratat de puțin poarta cu o execuție din interiorul careului, după ce l-a întors pe toate fețele pe Varane, un fundaș cu o cotă dintre cele mai bune în fotbalul european.

Manchester United a încheiat meciul în inferioritate numerică, după ce Dalot a fost eliminat în minutele adiționale pentru cumul de cartonașe galbene.

Un meci cu nu mai puțin de opt cartonașe galbene, atipic pentru fotbalul englez.

Pentru Liverpool sunt primele puncte pierdute pe teren propriu în actualul sezon de Premier League.