Mercedes Winner

Mercedesul CLA Coupe oferit de Betano a ajuns la noul proprietar!

A băgat în viteză odată cu restartul fotbalistic alături de Betano și a câștigat! Florin Ciuciui este marele câștigător al campaniei “#restart fotbal cu premii de vis” și noul posesor al unui Mercedes CLA Coupe!

 

10 iulie 2020 este o zi pe care Florin Ciuciui nu o va uita prea curând. În vârstă de 23 de ani, tânărul bihorean a intrat în posesia unei mașini de lux oferită de Betano în cea mai mare campanie a lunii iunie! Florin, care în viața de zi cu zi este pompier, a dat #restart la volanul unui Mercedes CLA Coupe în urma marii extrageri organizate în Cazinoul Live Betano și recunoaște că „nu i-a venit să creadă” atunci când și-a auzit numele în timpul extragerii.

 

Vizibil emoționat și obosit după un drum de peste 400 de kilometri parcurs cu trenul până la București, de unde s-a întors acasă la volanul noii mașini, Florin ne-a dezvăluit că este un fan al fotbalului, iar echipa sa preferată este FCSB, actuala vicecampioană a României.

 

Întrebat despre aventura sa pe platforma Betano, câștigătorul Marelui Premiu a declarat următoarele: “Mi-am făcut cont acum vreo trei ani. Joc așa, pasiv… Joc pe fotbal, mai mult pe campionatul intern. S-a reluat campionatul, am decis să joc puțin”. Cuprins de emoții, tânărul a conchis: “Am văzut promoția aceasta și am zis să încerc să pun câteva bilete și… Am fost norocosul câștigător”.

 

Următorul câștigător poți fi tu! Pariază în continuare pe Betano, unde ai o ofertă completă pe fotbal: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out și BetCombo, Misiuni cu premii speciale în fiecare weekend, Streaming Live pe site-ul și aplicația Betano și fii la curent cu promoțiile noastre!

 

Leave a Reply