real madrid primera division

Meciurile zilei: Real Madrid și Barcelona joacă astăzi titlul. În Italia, Juventus poate deveni campioană

Duminică se joacă în Primera Division și Serie A niște partide foarte importante. Este ultima etapă din Spania, iar Real Madrid și Barcelona luptă ambele pentru titlul de campioană. În Italia este penultima etapă, iar Juventus poate câștiga de acum campionatul.

Meciurile din Primera Division și Serie A se pot viziona pe Betano TV – serviciul de streaming live al Betano TV.

Real Madrid are nevoie de doar un egal

În Primera Division, Real Madrid este lider cu 90 de puncte, iar FC Barcelona se află pe locul al doilea cu 87 de puncte. Diseară are loc ultima etapă din La Liga, „albii” joacă acasă în deplasare cu Malaga, iar catalanii primesc vizita celor de la Eibar.

Calculele pentru titlul din La Liga sunt simple. Real are nevoie de minim un egal pentru a fi sigură de titlu. Doar dacă va  pierde, iar Barcelova va câștiga, locul 1 merge în Catalunia, pentru că în cazul egalității de puncte Real Madrid este superioară grație rezultatelor directe din acest sezon (un egal pe Camp Nou și o victorie pe Santiago Barnabeu).

Orice este posibil în Primera Division. Betano oferă cota e 1,04 pentru ca titlul sa meargă la Madrid și cota e 12,00 pentru ca locul 1 al sezonului să fie obținut de Barcelona.

Pariază aici pe ultima etapă din Spania, dar și pentru cine crezi că va lua titlul

Elevii lui Zinedine Zidane se află în căutarea unui titlul după ultimul obținut în sezonul 2011/2012.

Juventus poate deveni campioană astăzi

În Italia, Juventus joacă astăzi în penultima etapă și are nevoie de o victorie pentru a lua titlul. Primind vizita lui Crotone, alb-negrii a toate șansele să devină campioni. Ei au 85 de puncte și se află pe locul 1, urmați în clasamentul Serie A de AS Roma cu 84 de puncte, dar romanii au un meci mai mult.

Astfel, Juve trebuie să câștige astăzi și să evite emoțiile ultimei etape. În cazul unui egal sau a unei înfrângeri, titlul de Serie A se vad decide sîptîmâna viitoare, iar în luptă se va afla și Napoli (83 de puncte).

Juventus are astăzi o cotă de 1,11 pentru a câștiga cu Crotone, o victorie sinonimă cu titlul de campioană. Betano oferă peste 176 de tipuri de pariuri pentru fiecare meci de astăzi din Serie A!

Pariază aici pe etapa de astăzi din Serie A

Leave a Reply