Meciurile care încheie etapele din cele mai tari campionate

Ne-am obișnuit ca luni să urmărim meciuri care încheie etapele din campionatele noastre preferate. Rezultatele de azi vor stabili ultimele modificări de clasament înaintea unei noi serii de meciuri din cupele europene. O victorie pentru FCSB ar apropia-o la 3 puncte de Universitatea Craiova, Milan se poate distanța de locul 2 după derby-ul etapei din Italia, iar Tottenham și Bayer Leverkusen pornesc ca favorite în meciurile lor.

 

FCSB – FC Hermannstadt

Hermannstadt se deplasează la București pentru meciul de pe Arena Națională împotriva echipei cu cel mai bun atac din campionat, FCSB.

Echipa pregătită de Toni Petrea a câștigat toate meciurile de acasă din actualul sezon al campionatului intern. Darius Olaru este suspendat pentru această întâlnire, dar poate reveni, în schimb, Răzvan Oaidă, care a participat la antrenamentele cu echipa din ultimele zile, după o perioadă mai lungă de absență.

Hermannstadt are o singură înfrângere din 7 meciuri jucate până acum, înregistrată cu campioana en-titre, CFR Cluj. David Caiado și Goran Karanovic se vor reîntâlni cu FCSB, de această dată ca adversari, după ce aceștia fuseseră împrumutați la formația roș-albastră pentru un singur meci, cel din Europa League cu Slovan Liberec.

Cele două echipe s-au mai întâlnit în campionat, de-a lungul istoriei, de doar 4 ori, roș-albaștrii câștigând de fiecare dată. Eventualele 3 puncte de azi ar readuce bucureștenii pe poziția secundă în clasament, menținându-se la egalitate cu CFR Cluj și micșorând distanța la 3 lungimi față de liderul Craiova.

Cote Betano 1×2: 1.53 – 4.47 – 8.05

 

CS Mioveni – ‘U’ Cluj

CS Mioveni primește vizita studenților de la ‘U’ în penultimul meci al etapei din eșalonul secund.

Echipa argeșeană nu a mai câștigat un meci acasă din noiembrie anul trecut. La mijlocul săptămânii trecute, Mioveni a fost eliminată din Cupă la Chiajna, 0-2 cu Concordia, după ce inițial învinsese aceeași formație, tot în deplasare, în ultimul meci jucat din campionatul diviziei secunde.

‘U’ Cluj vine la Mioveni cu o formație mai odihnită decât cea a gazdelor, după ce s-au calificat în șaisprezecimile Cupei fără să joace cu Viitorul Șelimbăr, trecând de adversarul lor la masa verde. O victorie acum i-ar aduce pe podium, la 3 puncte de lider.

În ultimele 3 dueluri directe, ambele echipe au marcat.

Cote Betano 1×2: 3.10 – 2.92 – 2.40

 

AC Milan – AS Roma

AC Milan este singura echipă din Serie A cu punctaj maxim, 4 din 4, și vrea să continue seria victoriilor și în meciul cu AS Roma de pe San Siro. După succesul de joi din Europa League de pe Celtic Park, Milan se află acum la 21 de meciuri la rând fără înfrângere. Diavolii milanezi revin în campionat pentru un alt duel tare, după ce etapa trecută au învins cu 2-1 în Derby della Madonnina. Stefano Pioli nu se va putea baza pe Ante Rebic, iar Hakan Çalhanoğlu este în dubii până la ora partidei, din cauza unei accidentări la gleznă.

Adversara CFR-ului din grupele Europa League a învins și ea în meciul de debut din cupele europene. Roma a revenit după ce a fost condusă, câștigând la Berna cu 2-1 meciul cu Young Boys, utilizând o formulă cu multe schimbări în primul 11. Giallorossi au câștigat în ultimele două etape din campionat, dar locul 9 din clasament se explică prin meciul pierdut la masa verde din prima etapă cu Verona. Celălalt rezultat înregistrat a fost un 2-2 cu Juventus.

Se anunță și un duel al jucătorilor cu rol de pivot, Zlatan Ibrahimović și Edin Džeko. Cele două echipe și-au împărțit victoriile în sezonul trecut.

Cote Betano 1×2: 2.12 – 3.93 – 3.63

 

Burnley – Tottenham

Etapa din Anglia se încheie cu duelul între echipele cu cel mai slab, respectiv, cel mai bun atac din Albion.

După ce a irosit un avantaj de 3 goluri în meciul de acasă cu West Ham, încheiat 3-3, formația lui José Mourinho nu ar trebui să aibă niciun fel de emoție în a-și adjudeca cele 3 puncte puse la bătaie împotriva lui Burnley, o echipă ce s-a chinuit până acum în campionat, având 0 în dreptul victoriilor. Tottenham are 15 goluri marcate până acum, Son Heung-Min fiind în topul marcatorilor din Premier League, cu 7 dintre ele.

Burnley este mereu o echipă greu de învins, însă, să nu primească niciun gol de la cuplul ofensiv Harry Kane și Son Heung-min pare o misiune imposibilă pentru orice formație engleză. Chiar dacă e încă devreme, un singur punct strâns până acum de Burnley nu e deloc ideal, iar acest lucru poate pune presiune. Golurile au fost problema echipei, dar acest lucru se poate schimba în fața unei defensive mai puțin convingătoare a londonezilor.

Cote Betano 1×2: 6.32 – 4.72 – 1.58

 

Bayer 04 Leverkusen – FC Augsburg

Leverkusen revine în Bundesliga după o victorie spectaculoasă în Europa League, 6-2 acasă cu francezii de la Nice. După ce a marcat 2 goluri în acel meci din postura de rezervă, Bellarabi este anunțat titular în această seară pe BayArena. O victorie i-ar urca pe farmaciști în clasament pe o poziție de Liga Campionilor, cu doar 3 zile de odihnă înaintea partidei de la Praga din Europa League, împotriva echipei lui Nicolae Stanciu.

FC Augsburg vrea să revină la forma din debutul campionatului, când a reușit să învingă chiar pe Borussia Dortmund, seria de rezultate pozitive fiind întreruptă de înfrângerea cu RB Leipzig din ultima etapă.

Bayer Leverkusen este neînvinsă cu Augsburg de 16 meciuri directe în toate competițiile, câștigând ultimele 4.

Cote Betano 1×2: 1.60 – 4.25 – 5.30

 

Toate meciurile zilei sunt incluse în oferta Betano unde găsești: peste 1,400 de pariuri pe fiecare meci, speciale, live, Cash Out 100% înainte de începerea meciurilor și BetCombo, precum și Misiuni cu premii speciale în fiecare săptămână. Jocul începe acum!

Leave a Reply