Marica, o cotă de 16.00 câștigătoare pe finala Cupei României Betano

Fostul mare internațional Ciprian Marica s-a dovedit extrem de inspirat când a jucat mai multe pronosticuri pe același bilet cu Bet Builder, la finala Cupei României Betano dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. Cota sa a fost de 16.00 și a fost recomandată înainte de meci, așadar cei care au mers pe mâna sa au obținut un câștig frumos.

Cupa României Betano este descrisă și ca „O Cupă pentru toți”, cu șanse egale pentru echipe, dar și cu spectacol pentru suporteri. Finala, jucată pe Stadionul Municipal din Sibiu, a oferit goluri de ambele părți, o doză însemnată de suspans fiind decisă la loviturile de departajare și un deznodământ care a intrat direct în cartea de istorie a fotbalului românesc prin povestea impresionantă a echipei câștigătoare.

Fostul mare internațional Ciprian Marica, în prezent ambasador Betano în România, dovedește că a păstrat din spiritul de atacant veritabil arătat în fața porților adverse și când vine vorba de inspirație în alegerea pronosticurilor la pariuri sportive.

Marica a citit extrem de bine finala dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, alegând înainte de meci mai multe pronosticuri pe același bilet cu opțiunea de pariere Bet Builder. Toate s-au dovedit corecte!

Cu o zi înaintea finalei Marica a mizat pe egal în timpul regulamentar pentru o cotă de peste 3.00, rezultat care i-a ieșit fără prea multe emoții. La finalul celor 90 de minute programate în finala de la Sibiu tabela a arătat 2-2. Aceasta după ce Oțelul a condus în două rânduri, divizionara secundă Corvinul având puterea să revină de fiecare dată.

De asemenea, Marica a mizat că vor fi marcate peste 1.5 goluri dată fiind apetența ofensivă a celor de la Corvinul în acest sezon de Cupa României Betano. Corvinul marcase nouă goluri în faza grupelor din Cupa României Betano, respectiv alte șapte în sferturi și semifinale, așadar alegerea lui Marica a fost cerebrală.

Mai mult, Marica a dat o mostră din inspirația pe care odată o arăta pe teren atunci când a mizat pe victoria celor de la Corvinul Hunedoara la loviturile de departajare pentru o cotă impresionantă de peste 10.00! Un pariu riscant, dar frumos.

Astfel, cu cele trei pariuri adăugate din același meci grație funcției Bet Builder de pe Betano, Ciprian Marica a obținut pe Betano o cotă cumulată de 16.00 pe același bilet, mizând pe trei piețe diferite de pariere descrise mai sus.

A fost un bilet care s-a dovedit câștigător pentru cei care au mers pe mâna și inspirația lui Ciprian Marica.

Ce este Bet Builder?

Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor.

Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.