Manchester United vrea să evite surpriza în Cupa Angliei. Te uiți și pariezi pe Betano în cea mai veche competiție din lume

Luni, 8 ianuarie, este programat meciul Wigan – Manchester United, partidă din turul 3 în Cupa Angliei. Un meci în care Manchester United pornește ca mare favorită în fața unei formații din al treilea eșalon al fotbalului din Anglia. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

O selecție, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de luni, 8 ianuarie, am ales un meci programat în Cupa Angliei și, cu Bet Builder activat, am mizat pe un total de opt piețe diferite de pariere pe același bilet. Acum, cu Bet Builder, toate pariurile preferate dintr-un meci se regăsesc în același loc.

Wigan – Manchester United (22:15)

Rezultat final – Manchester United (cota 1.24)
Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.57)
Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.62)
Rezultat prima repriză – Manchester United (cota 1.65)
Goluri prima repriză – Peste 0.5 (cota 1.31)
Cornere – Sub 9.5 (cota 1.82)
Total cartonașe – Sub 4.5 (cota 1.65)
Wigan Șuturi pe poartă – Peste 1.5 (cota 1.50)

Wigan Athletic ocupă locul 18 în al treilea eșalon din fotbalul englez și a obținut o singură victorie în ultimele șase meciuri din campionat. Cu o victorie se laudă și Manchester United în ultimele șase meciuri disputate în toate competițiile, 3-2 pe teren propriu cu Aston Villa, după ce formația din Birmingham conducea la pauză cu 2-0. Manchester United a încheiat anul 2023 cu înfrângere în deplasare cu Nottingham Forrest, iar meciul din Cupa Angliei reprezintă un bun prilej pentru un restart pozitiv.

Opt din ultimele zece meciuri disputate de Wigan au fost de sub 2.5 goluri, în timp ce Manchester United a marcat un singur gol în ultimele patru deplasări. Două din cele patru meciuri câștigate de Manchester United în deplasare sezonul acesta s-au încheiat cu 1-0.

Eliminată din cupele europene și din Cupa Ligii Angliei, Manchester United ocupă locul opt în clasamentul din Premier League, astfel că toate speranțele fanilor pentru obținerea unui trofeul sezonul acesta se leagă de parcursul din Cupa Angliei.

Wigan a marcat doar cinci goluri în ultimele șase meciuri oficiale, iar Manchester United a triumfat în ultimele cinci dueluri directe fără să primească gol de la Wigan. Ultima oară Manchester United se impunea cu 4-0 într-un meci din Cupa Angliei disputat în urmă cu șapte ani.

Cota 23

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Wigan – Manchester United din Cupa Angliei poți ajunge la o cotă cumulată de 23.00, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 1.150 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Te uiți și Pariezi

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor din Cupa Angliei.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, aflate în partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).