Manchester United a bătut-o pe Burnley o singură dată în ultimele cinci meciuri de pe Old Trafford

Manchester United şi FC Burnley vor juca joi, 30 decembrie 2021, de la ora 22:15, în etapa a 20-a din Premier League, prima din retur. Partida va avea loc pe stadionul “Old Trafford” din Manchester şi va fi arbitrată de Jonathan Moss.

 

Betano: 1.39 pentru o victorie Manchester United, 4.70 egal, 8.50 pentru un succes FC Burnley

 

 

Manchester United Football Club

Manchester United nu a reuşit decât un rezultat de egalitate, scor 1-1, în meciul disputat acasă pe stadionul “St James’ Park” cu Newcastle United, în etapa a 19-a a campionatului Angliei (Allan Saint-Maximin 7 – Edinson Cavani 71). Echipa antrenată de interimarul Ralf Rangnick nu a jucat cu FC Brentford şi Brighton & Hove Albion din cauza COVID-19. “The Red Devils” sunt neînvinşi în ultimele 5 etape în care au avut 3 victorii şi 2 rezultate de egalitate. După 17 etape disputate ei sunt pe locul 7 în clasament, cu 28 puncte, la 19 puncte de liderul Manchester City şi la 7 puncte de poziţia a 4-a, ultima de Liga Campionilor, pe care se află Arsenal Londra. Gazdele nu pot conta pe Tahith Chong şi Paul Pogba, care sunt accidentaţi, Bruno Fernandes, care este suspendat şi Victor Lindelöf, care a fost testat pozitiv cu COVID-19, în timp ce Scott McTominay şi Anthony Martial sunt incerţi. Golgheterii echipei sunt Cristiano Ronaldo (7 goluri), Bruno Fernandes (5 goluri) şi Mason Greenwood (4 goluri). Următorul meci va fi acasă cu Wolverhampton Wanderers, pe 3 ianuarie 2022.

 

Burnley Football Club

FC Burnley a avut amânate 3 partide consecutive în Premier League, cu FC Watford, FC Aston Villa şi Everton, pentru că a fost lovită dur de COVID-19. În sezonul trecut Burnley a terminat exact deasupra liniei retrogradării, având 39 puncte, însă a bifat 10 victorii. Acum în 15 etape are doar 11 puncte, câştigând un singur joc. E adevărat că mai are de jucat multe restanţe, însă echipa antrenată de Sean Dyche nu prea joacă nimic şi va fi foarte greu să se mai salveze de la retrogradare. “The Clarets” au jucat ultima dată pe 12 decembrie, când au terminat la egalitate, 0-0 acasă pe “Turf Moor” cu West Ham United. În ultimele 5 etape gruparea din Burnley a avut 4 remize iar în 8 partide susţinute în deplasare a avut 4 egaluri şi 4 înfrângeri. Oaspeţii îl au accidentat pe Ashley Barnes, incert pe Maxwel Cornet şi infectat cu coronavirus pe Dale Stephens. Golgheterii echipei sunt Maxwel Cornet (5 goluri), Chris Wood (3 goluri) şi Ben Mee (2 goluri). Următorul meci va fi în deplasare cu Leeds United, pe 2 ianuarie 2022.

 

Manchester United – FC Burnley echipele probabile

Manchester United: De Gea – Wan-Bissaka, Varane, Maguire, Shaw – Matić, McTominay – Beek, Sancho, Greenwood – Cavani

FC Burnley: Pope – Lowton, Mee, Tarkowski, Taylor – Gudmundsson, Westwood, Brownhill, McNeil – Cornet, Wood

 

Pronostic Manchester United – FC Burnley

Manchester United – FC Burnley 1 & peste 1,5 goluri, la o cotă de 1.60 pe Betano şi la o cotă mai mare de 1.95, Cristiano Ronaldo marchează şi Manchester United câştigă.