Manchester City, cu poarta goală în fața unui nou titlu în Premier League

La câteva zile după glorioasa calificare în finala Ligii Campionilor, echipa Manchester City are șansa obținerii unui nou titlu în Premier League. Pe Etihad vine Chelsea, o echipă în suferință, duminică, de la ora 18:30, într-un meci la finalul căruia ”Cetățenii” lui Pep Guardiola speră să se încoroneze din nou campioni ai Angliei. Cu Bet Builder activat din oferta Betano pot fi plasate până la șapte pariuri din meciul Manchester City – Chelsea sau pot fi combinate pariuri din mai multe meciuri pentru o singură cotă cumulată, pe același bilet.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minim două și maxim șapte, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplul de mai jos la partidele programate duminică în campionatele de top ale Europei.

Pentru a exemplifica un bilet multiplu jucat cu Bet Builder pentru o singură cotă cumulată din mai multe meciuri am ales partidele: Manchester City – Chelsea, Valencia – Real Madrid și Auxerre – PSG, toate aceste partide fiind programate în cursul zilei de duminică.

Manchester City – Chelsea (18:00)

Rezultat prima repriză – Manchester City (1.65)
Cornere prima repriză – Peste 4.5 (cota 1.85)
Marcator – Ilkay Gundogan marchează oricând (cota 3.55)

”Cetățenii” au un avans de patru puncte în fața lui Arsenal și un meci mai puțin disputat. Astfel, cu un succes în meciul contra ”albaștrilor” cei de la Manchester City vor avea motive de sărbătoare pentru al 9-lea titlu din istorie și al treilea consecutiv.  Manchester City a câștigat ultimele 16 meciuri de pe teren propriu marcând cel puțin trei goluri în 13 dintre acestea. De cealaltă parte, Chelsea (locul 11) vine după două meciuri fără înfrângere, dar a apărarea e punctul nevralgic, cu gol primit în ultimele 14 meciuri oficiale. Dacă îl lăsăm deoparte pe Erling Haaland, golgeterul Premier League, o atenție ar trebui să aruncăm spre Ilkay Gundogan, jucător care a marcat patru goluri în ultimele patru meciuri de campionat. La ultimul duel pe Etihad cei de la Chelsea au plecat cu poarta plină de goluri (4-0). Manchester City a câștigat ultimele cinci meciuri oficiale cu Chelsea fără gol primit!

Valencia – Real Madrid (19:30)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.62)
Șansă dublă – 1X (cota 1.72)

Eliminată în semifinalele Ligii Campionilor și cu soarta titlului din La Liga deja pecetluită în favoarea rivalei FC Barcelona, pentru Real Madrid au mai rămas puține lucruri de demonstrat în finalul sezonului. Pentru Valencia, în schimb, fiecare meci e ca o finală pentru rămânerea în prima ligă. ”Liliecii” au legat două meciuri fără înfrângere și au ieșit pentru moment din zona roșie după victoria cu Celta Vigo din deplasare. Echipa lui Ruben Baraja nu-și permite vreun pas greșit, la pândă așteptând Getafe, Valladolid și Almeria, toate implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Real Madrid a câștigat ultimele patru meciuri directe, impunându-se cu 2-1 la ultima vizită pe Mestalla. Ambele echipe au marcat în ultimele patru partide disputate de Valencia în campionat. Real Madrid s-a impus în toate cele 15 meciuri disputate cu ultimele opt clasate din La Liga în aceasta ediție de campionat.

Auxerre – PSG (21:45)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.80)
Cartonaș acordat în ambele reprize – Da (cota 1.65)
Marcator – Kylian Mbappe marchează oricând (cota 1.62)

PSG are cinci victorii în ultimele șase meciuri din campionat, dar a primit gol în patru din aceste partide, astfel că este de luat în calcul o confruntare în care ambele echipe să marcheze. Mai ales că Auxerre a marcat în șase din ultimele șapte meciuri disputate pe teren propriu. Formația pentru care evoluează internaționalul român Ionuț Radu merge pe sârmă în finalul sezonului din Ligue 1, luptând din greu pentru menținerea în prima ligă. Auxerre este la mare luptă cu FC Nantes pentru evitarea ultimului loc retrogradabil. Pentru PSG este o chestiune de timp până când va bifa matematic un nou titlu în Hexagon. Ar fi al 11-lea și cu această ocazie echipa din Capitală ar deveni formația cu cele mai multe campionate câștigate din istoria fotbalului francez.

Cotă de peste 100!!!

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciurile Manchester City – Chelsea, Valencia – Real Madrid și Auxerre – PSG poți ajunge la o cotă de peste 100, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate depăși 1.000 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Ai și Mega Cote

Pentru meciurile importante din fotbalul european cu Betano se poate paria și pe Mega Cote, o opțiune care se aplică doar la pariurile simple (1X2) plasate înainte de începutul meciului. Mega Cotele îți oferă un câștig maxim, fiind special create de Betano cu gândul doar la profitul maxim al jucătorilor, cu 0% câștig pentru casa de pariuri.