pep guardiola steaua city

Man. City împinge Steaua brutal spre Europa League


Steaua a fost învinsă marți seară de Manchester City, cu 5-0, în prima manșă a barajului pentru grupele Ligii Campionilor.

A fost un meci care s-a jucat la o singură poartă, în afara unui șut de la distanță trimis de Stanciu în minutul 2 și al altuia trimis în picioarele portarului, pe contraatac, de Hamroun, în minutul 30.

În rest, partida a aparținut elevilor lui Pep Guardiola, care au beneficiat din partea Betano.com, înainte de meci, de o cotă generoasă pentru victorie, de 1,50.

City s-a distanțat nu fără emoții. Englezii au avut două penalty-uri ratate și au lovit bara transversală de patru ori.

În minutul 8, Sterling a fost faultat în careu de Muniru și s-a arătat corect punctul cu var. A executat Aguero, iar portarul Niță a apărat, pentru ca apoi mingea să ajungă la Nolito, care a șutat în transversală.

City a deschis scorul în minutul 14, un șut trimis de Silva după o greșeală în apărare a Stelei.

În minutul 20, Enache l-a faultat în careu pe Kolarov și a urmat un nou penalty pentru englezi. A executat din nou Aguero, iar mingea expediată de acesta a lovit transversala și s-a dus afară.

În minutul 40, după un corner al celor de la City, Kolarov a șutat în transervsală, iar la faza imediat următoare Niță a deviat tot în transvervsală un șut trimis de Sterling.

City nu a intrat la vestiare cu un scor nemeritat. Aguero a marcat în minutul 40 înainte de pauză. El avea să mai înscrie în minutele 79 și 89, reușind hattrick-ul. Între timp mai marcase și Nolito în minutul 50.

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Toşca, Momcilovic – Achim (Bourceanu 46), Muniru (Ov. Popescu 67)- A. Popa, N. Stanciu, Hamroun – Golubovic (Tudorie 46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Manchester City: Caballero – Zabaleta (Sagna 69), Stones, Otamendi, Kolarov (Clichy 75) – D. Silva, Fernandinho – Nolito, De Bruyne (Fernando 80), Sterling – Aguero. Antrenor: Pep Guardiola.

Cartonaşe galbene: Tudorie 57′, Toşca 58′, Tamaş 86′ / Zabaleta 4′, Kolarov 53′.

Leave a Reply