alexandru baluta craiova

Exclusiv | Alex Băluță: „Sper să rămânem pe podium”

Universitatea Craiova, al cărei partener principal este Betano, este una dintre cele trei echipe neînvinse din Liga 1 Betano și joacă duminică pe terenul campioanei Viitorul Constanța.

Alături de Steaua și CFR Cluj, „Știința” nu a pierdut până acum în campionat și se afla pe locul al treilea în clasament, înainte de etapa a 7-a. Blogul Betano.com a dorit să afle dacă echipa poate să se mențină pe podium și după meciul cu Viitorul, iar Alexandru Băluță a avut amabilitatea să ne răspundă.

Căpitanul Universității, Alex Băluță, a declarat următoarele lucruri: „Eu sper să rămânem pe podium în continuare, după etapa a VII-a a Ligii I Betano, dar depinde doar de noi să facem un meci foarte bun la Constanța. Nici ei nu trec printr-o perioadă fastă și trebuie să exploatăm acest aspect. Trebuie să profităm și de programul bun din această perioadă și să obținem toate cele trei puncte puse în joc”.

„E o mândrie mare pentru mine să îmbrac tricoul echipei naționale și trebuie să muncesc foarte mult, fiindcă numai așa voi rămâne acolo sus. Mă bucur că sunt sănătos, apt de joc și că nu a ținut foarte mult accidentarea. Sper să joc de la bun început în deplasarea de la „Ovidiu”, dar asta depinde de mister. Eu voi da totul pentru Știința. Este cea mai bună perioadă din viața mea de fotbalist, mă bucur că am reușit să le dovedesc că pot foarte mult”, a conchis Băluță.

Leave a Reply