liga campionilor juventus

Liga Campionilor, totul despre meciurile de miercuri

Manchester United, Barcelona, Chelsea, PSG, Bayern și Juventus vor fi pe teren diseară în meciurile jucate în grupele Ligii Campionilor la fotbal.

Grupa A

Benfica v Manchester United 21:45
Benfica va căuta diseară primele puncte din Grupa A, în timp ce Manchester United a câștigat ambele partie disputate până acum. Englezii domină duelurile directe, cu șase victorii din nouă meciuri, iar Benfica are doar o singură victorie obținută în urmă cu 12 ani pe teren propriu. Portughezii vor un meci bun diseară, după ce în partida anterioară au suferit cea mai dură înfrângere din istoria lor din Champions League, 0-5 cu Basel.

ȚSKA Moscova v Basel 21:45
ȚSKA și Basel se află la egalitate de puncte în Grupa A, fiecare cu câte trei, iar o victorie diseară ar însemna o opțiune serioasă pentru calificare. Basel vine după cea mai mare victorie din Liga Campionilor, 5-0 cu Benfica, dar are doar o singură victorie din ultimele 4 partide jucate contra echipelor din Rusia.

Grupa B

Bayern Munchen v Celtic 21:45
Bayern, învinsă în meciul anterior de PSG cu 3-0 și rămasă fără antenorul Carlo Ancelotti, dorește să revină pe linia de plutire, iar Celtic pare a fi aversarul perfect. Germanii sunt neînvinși pe teren propriu în fața echipelor din Scoția, câștigând 4 din ultimele 5 dueluri directe. Celtic a reușit să o învingă pe Anderlecht și Grupa B și a pus capăt unei serii de 4 ani fără victorie în Liga Campionilor, răstimp în care adunase 3 egaluri și 7 înfrângeri.

Anderlecht v Paris Saint-Germain 21:45
Învinsă e Celtic, Anderlecht primește vizita liderei PSG, care are 6 puncte din 6 posibile în Grupa B. Echipa lui Stanciu și Chipciu caută încă primele puncte și primul gol în acest sezon al grupelor. Campioana Belgiei are doar o singură victorie din ultimele 8 partide jucate pe teren propriu în Liga Campionilor. PSG nu a reușit să domine de-a lungul timpului echipele din Belgia, având o victorie și două înfrângeri în această țară, singurul succes fiind repurtat chiar contra lui Anderlecht, în anul 2013.

Grupa C

Chelsea v Roma 21:45
Ambele echipe au câștigat partidele anterioare și se vor lupta acum pentru șefia Grupei C, acolo unde Chelsea este lideră cu 6 puncte, urmată de Roma cu 4. Este primul meci al lui Chelsea contra unui adversar din Italia, după cele din grupele Ligii Campionilor 2012/2013 când a strâns doar un singur punct din dubla manșă cu Juventus. Înainte de victoria de pe terenul lui Qarabag, Roma adunase 10 partide fără victorie în deplasările din Liga Campionilor, incluzând și calificările. Meciul are cote cu Marj[ 0% pe Betano.

Qarabag v Atletico Madrid 19:00
Atletico pare a avea o misiune ușoară cu Qarabag, ultima clasată a Grupei C, cu zero puncte. Nici spaniolii nu stau deloc bine, cu doar un singur punct, acest meci fiind cel în care speră să revină în cărțile calificării.  Atletico a avut anul trecut un traseu excelent, ratând în ultimul meci șansa de a deveni a șaptea echipă din istoria Ligii Campionilor care să câștige toate cele 6 partide jucate în grupe.

Grupa D

Barcelona v Olympiacos 21:45
Betano are o ofertă specială pentru acest meci. Se numește „Minutul de Aur” și poți citi pe larg desre ea aici.
Barcelona are maximum de puncte în Grupa D și întâlnește ultima clasată, Olympiacos. Spaniolii sunt imbatabili pe teren propriu contra echipelor din Grecia, adunând șase victorii în care au marcat 26 de goluri și au primit doar 3.De cealaltă parte, Thrylos nu a câștigat niciodată în Spania (10 înfrângeri, 2 egaluri), iar în acest sezon a fost o echipă care s-a descurcat destul de bine în deplasare (3 victorii din ultimele cinci partide).

Juventus v Sporting CP 21:45
Juventus are 3 puncte și nu dorește să piardă contactul cu lidera FC Barcelona (6 puncte). Finalista din sezonul trecut al Ligii Campionilor nu a pierdut niciodată pe propriul teren contra lui Sporting. Singura înfrângere contra unei echipe din Portugalia a fost în sezonul 1967/1968, 0-1 la Torino contra Benficăi. Italienii au adunat 24 de partide neînvinși în cupele europene (15 victorii, 9 egaluri)! Sporting nu a învins niciodată în Italia (10 înfrângeri, 3 egaluri).

Leave a Reply