manchester city, liga campionilor

Liga Campionilor: Deplasări pentru Barcelona și Manchester City

Barcelona și Manchester City joacă diseară în Grupa C a Ligii Campionilor. Ambele au nevoie de rezultate bune, dacă doresc să își asigure locul de calificare în faza eliminatorie.  Cotele pentru Champions League sunt toate pe Betano.com.

Spaniolii sunt liderii grupei, cu 9 puncte, urmați de englezi cu 7. Din spate pândesc Borussia Mönchengladbach (4 puncte) și Celtic (2 puncte).

Catalanii voe evolua diseară, de la ora 21:45, pe terenul celor de la Celtic. Pe Camp Nou, au câștigat cu 7-0 contra scoțienilor în chiar primul meci al grupei. Deplasarea ar trebui să fie una simplă, în care Messi și colegii să își consolideze calificarea matematică în optimile de finală ale Ligii Campionilor. Cota pe Betano.com a spaniolilor este de 1.25, ceea ce arată că șansele unei victorii sunt mari. 

În ceea ce o privește pe Manchester City, lucrurile nu ar trebui să fie nici aici complicate. Gladbach va lupta din toate forțele pentru un rezultat bun, cu toate că în meciul din Anglia a pierdut cu 4-0. Un egal sau o înfrângere sunt echivalente cu eliminarea din Liga Campionilor pentru nemți, în timp o victorie le-ar aduce 7 puncte, la egalitate cu Manchester City. Nemții au câștigat doar unul din ultimele cinci partide jucate acasă în Champions League.

Totuși, echipa lui Guardiola nu ar trebui să se teamă foarte mult, pentru că Gladbach are unul dintre cele mai slabe atacuri din Liga Campionilor.

În ultimii doi ani, cele două echipe s-au întâlnit de trei ori și de fiecare dată City a învins.  Însă, în ultimele cinci partide jucate contra echipelor din Germania, echipa din Manchester a primit mereu cel puțin un gol. De asemenea, în actualele grupe din Liga Campionilor, echipa lui Guardiola nu a câștigat nici un meci în deplasare. Va fi acum primul? Pe Betano.com, City este de departe marea favorită.

Leave a Reply