Liga Campionilor | Cote speciale Betano, cu City și Messi în prim-plan

Spectacolul Ligii Campionilor 2019/2020 începe marți, cu prima etapă a fazei grupelor, iar pe Betano găsești cea mai bogată ofertă la pariuri sportive online: de la câștigător și golgheter, la pariuri speciale pe etapă și antepost.

Cinci români în Liga Campionilor 2019/2020

Primele meciuri ale noii stagiuni vor începe cu doi români în prim-plan. Marți, de la 19:55, Nicolae Stanciu și Sparta Praga merg la Milano pentru confruntarea cu Internazionale, din Grupa F, urmând ca în același timp Ciprian Tătărușanu și Lyon să debuteze contra rușilor de la Zenit Sankt Petersburg. Tot marți, de la 22:00, Ajax-ul lui Răzvan Marin joacă împotriva celor de la Lille, iar Ianis Hagi merge alături de Genk într-o deplasare în Austria, la Salzburg. Miercuri, tricolorul e reprezentat de Florin Andone în Club Brugge – Galatasaray, meciul de deschidere al Grupei A, din care mai fac parte Real Madrid și Paris Saint-Germain.

Manchester City și Messi, favoriții cotelor la pariuri sportive online

Ca în fiecare an, marile lupte se dau pentru trofeul Ligii Campionilor și pentru cel de golgheter. Câștigătoare anul trecut, Liverpool e văzută cu a treia șansă (7.5), iar Manchester City, rivala cormoranilor în Premier League, are întâietate (cotă 4.50). Urmează Barcelona lui Messi, Juventusul lui Ronaldo și Realul lui Zidane, dar lupta rămâne, evident, deschisă oricăror surprize. La capitolul golgheteri, Leo Messi (cotă 5.50) și Cristiano Ronaldo (6.5) sunt primii favoriți, urmați de trei vedete din campionatul Angliei: Sergio Aguero (cotă 10), Mohamed Salah (cotă 12) și Raheem Sterling (cotă 13).

Cotele Betano la pariuri sportive online pentru câștigarea celor opt grupe:

Grupa A: Real Madrid (1.9), PSG (2.05)
Grupa B: Bayern Munchen (1.6), Tottenham (2.55)
Grupa C: Manchester City (1.18), Atalanta (9)
Grupa D: Juventus (1.65), Atletico Madrid (2.55)
Grupa E: Liverpool (1.62), Napoli (2.6)
Grupa F: Barcelona (1.4), Borussia Dortmund (5)
Grupa G: RB Leipzig (3.1), Benfica (3.4)
Grupa H: Chelsea (1.73), Ajax și Valencia (4.75)

Leave a Reply