Liga Campionilor, analiza grupelor românilor | Cine atinge performanța lui Raț?

România are șase motive să stea cu ochii pe Liga Campionilor 2019/2020: Ciprian Tătărușanu (Lyon), Răzvan Marin (Ajax Amsterdam), Nicolae Stanciu (Slavia Praga), Ianis Hagi și Vladimir Screciu (ambii Genk) și Florin Andone (Galatasaray) vor ține tricolorul sus în cea mai importantă competiție intercluburi. Toți au nimerit în grupe cu adversari de cinci stele, iar misiunea calificării pare destul de dificilă.

Ultimul fotbalist român care s-a aflat pe teren într-un meci eliminatoriu din Liga Campionilor a fost Răzvan Raț în sezonul 2012/2013 (180 de minute în dubla Șahtior – Borussia Dortmund 0-3, din optimile de finală), iar România speră să aibă, după șase sezoane, un nou motiv de mândrie.

Cote Betano la pariuri sportive online pentru Grupa A: Florin Andone, față în față cu granzii Europei

Împrumutat de la Brighton, Florin Andone se va bate cu Radamel Falcao pentru un loc de titular, dar și cu două dintre cele mai importante echipe din fotbalul mondial: Real Madrid și Paris Saint-Germain. Aflată departe ca nivel de granzii din LaLiga și Ligue 1, Galatei pare că-i revine misiunea de a-i întrece pe belgienii de la Club Brugge în lupta pentru locul al treilea, care duce în 16-imile de finală ale Europa League. O luptă echilibrată, care va lua startul abrupt, miercuri, cu meciul direct din Belgia, și care pare că se va decide pe 26 noiembrie, la returul de pe “Ali Samy En”.

Pronosticul Betano: Galatasaray termină pe locul 3, cu 5 puncte, Florin Andone nu marchează niciun gol.

Programul meciurilor Galatei în Grupa A: Club Brugge (deplasare, 18 septembrie), PSG (acasă, 1 octombrie), Real Madrid (acasă, 22 octombrie), Real Madrid (deplasare, 6 noiembrie), Club Brugge (acasă, 26 noiembrie), PSG (deplasare, 11 decembrie).

Cote Betano la pariuri sportive online pentru Grupa E: Ianis Hagi și Screciu vs. campioana Europei

Dacă Florin Andone a nimerit într-o grupă imposibilă, nici Ianis Hagi nu e departe. Mijlocașii români de la Genk vor avea onoarea de a juca împotriva campioanei Europei, Liverpool, dar și cu Napoli și Salzburg, campioana Austriei în ultimii ani. Din exterior, Salzburg și Genk se află cam la același nivel, dar niciuna nu pare capabilă să se implice în lupta pentru unul dintre primele două locuri. Din nou, un loc trei ar trebui să fie mulțumitor pentru echipa românului.

Pronosticul Betano: Genk termină ultima în grupă, cu 3 puncte, Ianis Hagi și Screciu nu marchează niciun gol.

Programul meciurilor lui Genk în Grupa F: Salzburg (deplasare, 16 septembrie), Napoli (acasă, 2 octombrie), Liverpool (acasă, 23 octombrie), Liverpool (deplasare, 5 noiembrie), Salzburg (acasă, 27 noiembrie), Napoli (deplasare, 10 decembrie).

Cote Betano la pariuri sportive pentru Grupa F: misiune imposibilă pentru Nicolae Stanciu

Nici mijlocașul central al celor de la Slavia Praga nu pare că are foarte multe șanse să se apropie de performanța lui Răzvan Raț din urmă cu șase ani. Slavia pare victima sigură a “grupei morții”, cu Barcelona, Borussia Dortmund și Inter Milano. Chiar dacă se află într-o serie de 19 meciuri oficiale fără înfrângere, cehii au șanse evident foarte mici. Deschid pe terenul lui Inter, au o dublă de foc cu Barcelona la mijlocul grupei și termină în deplasare, pe terenul Borussiei.

Pronostic Betano: Slavia Praga termină ultima în grupă, cu un punct, Nicolae Stanciu nu marchează niciun gol.

Programul meciurilor Slaviei Praga în Grupa F: Inter Milano (deplasare, 17 septembrie), Borussia Dortmund (acasă, 2 octombrie), Barcelona (acasă, 23 octombrie), Barcelona (deplasare, 5 noiembrie), Inter Milano (acasă, 27 noiembrie), Borussia Dortmund (deplasare, 10 decembrie).

Cote Betano la pariuri sportive online pentru Grupa G: Lyon, șanse la calificare

Trecând într-un registru ceva mai optimist, Ciprian Tătărușanu, anunțat drept rezerva lui Anthony Lopes în acest sezon, poate spera la calificarea în faza eliminatorie a competiției. Lyon are parte de, probabil, cea mai echilibrată grupă, cu Benfica, Zenit și RB Leipzig. Patru echipe de nivel apropiat, din campionate apropiate valoric, Grupa G este deschisă oricărui rezultat, iar startul se poate dovedi decisiv. Lyon începe acasă, contra lui Zenit.

Pronostic Betano: Lyon termină pe locul al doilea, cu șapte puncte, Ciprian Tătărușanu nu termină niciun meci fără gol primit.

Programul meciurilor lui Lyon în Grupa G: Zenit (acasă, 17 septembrie), Leipzig (deplasare, 2 octombrie), Benfica (deplasare, 23 octombrie), Benfica (acasă, 5 noiembrie), Zenit (deplasare, 27 noiembrie), Leipzig (acasă, 10 decembrie).

Cote Betano la pariuri sportive online: Răzvan Marin, marea șansă a României

În mod cert, Răzvan Marin e cel mai îndreptățit să spere că va deveni primul român din ultimele șase sezoane care pășește pe teren într-un meci din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Semifinalistă anul trecut, Ajax a trecut două tururi de calificare în 2019/2020 și se află în luptă cu Chelsea, Valencia și Lille. Lăncierii deschid cu un meci în care pleacă din postura de favoriți, cu Lille, iar părerea unanimă este că, chiar și fără De Jong și De Ligt, echipa lui Ten Hag are toate argumentele din lume pentru a spera la calificare.

Pronostic Betano: Ajax termină pe locul al doilea, cu nouă puncte, Răzvan Marin marchează un gol.

Programul meciurilor lui Ajax în Grupa H: Lille (acasă, 17 septembrie), Valencia (deplasare, 2 octombrie), Chelsea (acasă, 23 octombrie), Chelsea (deplasare, 5 noiembrie), Lille (deplasare, 27 noiembrie), Valencia (acasă, 10 decembrie).

Leave a Reply