Spectacolul Ligii Campionilor se întoarce! Cote Mărite, BetCombo și zeci de speciale unice pe Betano

Optimile de finală ale celei mai prestigioase competiții continentale intercluburi vor debuta marți și miercuri cu 4 partide ofertante pentru pariori! Betano s-a pregătit cum se cuvine pentru cele mai așteptate dueluri ale începutului de an și are disponibile Cote cu Marjă 0%, BetCombo, Cote Mărite și sute de piețe de pariere disponibile pentru toate meciurile! 

 

DUEL CU FOSTA RIVALĂ PENTRU MESSI

Paris Saint-Germain a avut parte de o tragere la sorți mai puțin favorabilă și va da peste Real Madrid, una dintre cele mai constante echipe ale acestei stagiuni. 

Partida din această seară va avea în centrul atenției jucători a căror istorie se leagă mai mult sau mai puțin de gruparea “Blancos”. Printre aceștia, îi putem enumera pe Neymar (fost la FC Barcelona), Sergio Ramos, Angel di Maria sau Kylian Mbappe, francezul al cărui viitor este asociat tot mai des cu formația pregătită de Carlo Ancelotti.

Dintre toți, Lionel Messi se află cu siguranță în prim-planul fanilor celor două combatante, dar și în prim-planul fanilor fostei sale echipe, FC Barcelona. De-a lungul timpului, argentinianul a marcat 26 de goluri și a oferit 14 assist-uri în cele 45 de partide disputate împotriva grupării din capitala Spaniei. 

Deși Leo încă se adaptează fotbalului din Hexagon, istoria de jucător legendar al rivalei Realului îl poate propulsa într-un potențial MVP al meciului de pe Parc des Princes. Pe Betano, argentinianul are cotă 4.50 să fie omul partidei la finalul celor 90 de minute, acesta fiind favorit la această nominalizare, alături de Kylian Mbappe. 

INTER – LIVERPOOL, CELĂLALT ȘOC AL OPTIMILOR LIGII 

Cei doi giganți ai fotbalului european nu s-au mai întâlnit într-o partidă oficială din martie 2008, atunci când se duelau în aceeași fază a Ligii Campionilor. Cormoranii s-au impus la acea vreme în dublă manșă, 2-0 la Liverpool și 0-1 la Milano.

Favorită certă la calificarea în sferturi (cotă 1.26 pe Betano), Liverpool are statistica de partea sa în duelul împotriva campioanei Italiei. Chiar dacă a capitulat doar de 2 ori în cele 17 partide pe care le-a disputat pe teren propriu în această stagiune, Nerazzurri nu au mai trecut de faza optimilor de finală ale Ligii de 11 sezoane și este pentru prima oară în ultimele 3 sezoane când aceștia reușesc să se califice mai departe din faza grupelor. 

De partea cealaltă, Liverpool a dominat de la un capăt la altul o grupă din care au mai făcut parte Atletico Madrid, FC Porto și AC Milan. Formația pregătită de Jurgen Klopp și-a câștigat toate meciurile, chiar dacă după tragerea la sorți din toamnă, această grupă părea că va fi una dintre cele mai disputate. 

Partida se anunță a fi fructuoasă din punct de vedere al evenimentelor și este o oportunitate excelentă pentru pariori să folosească funcția BetCombo de pe Betano! Cu BetCombo poți combina până la 7 piețe din același eveniment pe un singur bilet. Cum poate arăta un astfel de bilet pentru duelul dintre Inter și Liverpool:

  • Peste 2.5 goluri – cotă 1.70
  • Mohamed Salah marchează oricând – cotă 2.30
  • Peste 9.5 cornere – cotă 1.88

      COTĂ TOTALĂ – 7.35

 

ADVERSARI FACILI PENTRU BAYERN ȘI CITY

Principalele favorite la ridicarea trofeului din acest sezon, Bayern Munchen și Manchester City vor întâlni echipe împotriva cărora în mod normal nu ar trebui să aibe probleme pentru a trece în sferturi. 

Echipa lui Pep Guardiola va merge în această seară la Lisabona pentru duelul împotriva campioanei Portugaliei,Sporting. City mergea ultima oară pe Jose Alvalade în 2012, când o întâlnea pe Sporting în optimile Europa League. Cetățenii pierdeau atunci la limită, scor 1-0, câștigând mai apoi cu 3-2 la Manchester, o victorie însă insuficientă pentru calificarea mai departe. 

Bayern Munchen va da peste FC Salzburg, formație calificată în premieră în această fază a competiției. Bavarezii au trecut de fiecare dată de optimile de finală în 9 din ultimele 10 sezoane de Ligă, adunând 3 finale și 2 trofee în această perioadă. Statistica este așadar în totalitate de partea formației lui Julian Nagelsmann, iar șansele ca aceștia să-și adjudece calificarea încă din tur sunt importante. 

Bucură-te de restart-ul competițiilor europene pe Betano și profită Misiunile Exclusive dedicate acestor partide, de Cotele Mărite sau participă la jocul GRATUIT de predicții Betano Master acolo poți intui corect 3 pronosticuri pentru PSG – Real, Inter – Liverpool sau Barcelona – Napoli și intră în cursa pentru premiile de 15.000 de LEI! Succes!