Inter Milano – Liverpool, duel șoc în optimile LIgii Campionilor

Inter Milano şi Liverpool vor juca miercuri, 16 februarie 2022, de la ora 22:00, în prima manşă din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Partida va avea loc pe stadionul “Giuseppe Meazza” din Milano şi va fi arbitrată de Szymon Marciniak din Polonia.

 

Betano: 3.30 pentru o victorie Inter Milano, 3.65 egal, 2.10 pentru un succes FC Liverpool

 

Football Club Internazionale Milano

Inter Milano s-a clasat pe locul 2 în Grupa D, având 10 puncte, după Real Madrid care a avut 15 puncte, dar peste Sheriff Tiraspol 7 puncte şi Şahtior Doneţk 2 puncte. Rezultatele italienilor au fost 0-1 şi 0-2 cu Real Madrid, 0-0 şi 2-0 cu Şahtior Doneţk şi 3-1 şi 3-1 cu Sheriff Tiraspol. Echipa antrenată de Simone Inzaghi va juca în optimi cu FC Liverpool în faţa căreia va porni cu şansa a doua. La casa de pariuri Betano “se califică Inter Milano” este o cotă de 3.30, în timp ce “se califică FC Liverpool” are cota de 1.26. “Nerazzurri” au câştigat un singur punct în ultimele 2 etape, 1-2 acasă cu AC Milan şi 1-1 în deplasare cu SSC Napoli şi au pierdut poziţia de lideri, fiind întrecuţi de “Il Diavolo”, care are un punct în plus. Internazionale Milano a reuşit marţea trecută să se califice în semifinalele Cupei Italiei, după ce a învins-o acasă cu 2-0 pe AS Roma. La gazde vor lipsi 3 jucători, Robin Gosens şi Joaquín Correa, care sunt accidentaţi şi Nicolò Barella, care este suspendat. Manşa a doua va avea loc pe 8 martie 2022, pe stadionul “Anfield” din Liverpool.

 

Liverpool

Liverpool a terminat pe primul loc în Grupa B, o grupă a morţii, şi nu oricum ci cu punctaj maxim! LFC a avut 18 puncte, fiind urmată de Atlético Madrid 7 puncte, FC Porto 5 puncte şi AC Milan 4 puncte. Rezultatele englezilor au fost 3-2 şi 2-1 cu AC Milan, 5-1 şi 2-0 cu FC Porto şi 3-2 şi 2-0 cu Atlético Madrid. Echipa antrenată de germanul Jürgen Klopp are cota 6.00 pe Betano că va câştiga în acest sezon Liga Campionilor în timp ce Inter Milano are cota 40.00. “The Reds” au jucat de 4 ori în Liga Campionilor cu “Nerazzurri”, în sezonul 1964-1965, în semifinale, FC Liverpool – Inter Milano 3-1 şi Inter Milano – FC Liverpool 3-0 şi sezonul 2007-2008, în optimile de finală, Liverpool – Inter 2-0 şi Inter – Liverpool 0-1. În campionatul intern, “The Cormorants” sunt pe locul 2 în clasament, la 9 puncte de liderul Manchester City şi chiar dacă au un meci mai puţin disputat, şansele de a câştiga titlul sunt minime. Oaspeţii nu au probleme de lot cu excepţia lui Divock Origi, care a rămas în Anglia având probleme musculare.

 

Echipele probabile

Inter: Handanovič – Škriniar, De Vrij, Bastoni – Dumfries, Vidal, Brozović, Çalhanoğlu, Perišić – Džeko, Lautaro Martínez

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson – Henderson, Fabinho, Thiago Alcântara – Salah, Firmino, Mané