„Împreună cu Știința” este declarația manifest Betano, dedicată suporterilor U Craiova

În ultimii 7 ani, Betano a fost alături de suporteri, „nebunii frumoși” ai stadioanelor, în absența cărora sportul ar fi mai sărac. Prin susținerea echipelor de top din România, Betano are misiunea de a amplifica performanța în fotbalul plin de frumusețe pe teren și de pasiune în tribune.

Betano sprijină peste 20 de echipe de fotbal din întreaga lume, din Europa de Est și până în America de Sud. Când vorbim despre fotbalul nostru, FCSB și Universitatea Craiova sunt două dintre cele mai iubite echipe din peisajul autohton, iar Cupa României este competitia adresată tuturor echipelor și suporterilor români.

Milioanele de fani din țara noastră sunt o parte dintr-un stadion virtual, format din zeci de milioane de oameni de pe mapamond. Iar suporterii știu, mai ales în România, că pasiunea pentru culori nu are margini când vine vorba de a-ți susține echipa favorită.

Betano susține suporterii, pentru ca „E Fun Să Fii Fan”

”Suntem entuziasmați să ducem la un nou nivel parteneriatul pe care îl avem cu unul dintre cele mai iubite cluburi din România și să lansăm o campanie dedicată, FANILOR. Ceea ce ne bucură în mod deosebit este faptul că, prin astfel de colaborări, participăm activ la dezvoltarea fotbalului românesc și promovăm adevăratele valori de care au nevoie tinerele generații. Sper ca proiectele noastre comune din următorii trei ani să fie cel puțin la fel de fructuoase, de inovatoare și de memorabile precum cele realizate până acum”, este de părere Dragoș Mîndreci, Country Manager Betano România.

”Acest proiect este un nou pas spre victorie și o garanție a direcției corecte de urmat. În echipă, totul este realizabil! Împreună, Betano, Știința și milioanele sale de suporteri reprezintă o forță în față căreia nici un obstacol nu poate rezista!” a declarat Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova.

Universitatea Craiova – Împreună cu Știința

„Suntem cei mai buni dintre români, suntem olteni…” se aude adesea din tribuna vulcanului de pe Oblemenco, iar corul alb-albastru dă astfel mărturie despre ambiția și orgoliul unora dintre cei mai pătimași suporteri din România.

Nu degeaba fanii Universității Craiova au fost de multe ori comparați cu cei sud-americani când vine vorba de atașamentul pentru culori și susținerea echipei favorite. An de an, vulcanul de pe Oblemenco erupe la fiecare meci al Științei, iar suporterii devin ceea ce în literatură se numește „personajul colectiv”. Leii se transformă și împing Universitatea Craiova de la spate, făcând ca zecile de mii de inimi alb-albastre să vibreze într-una singură, pentru Știința!

Din 2017, Betano susține echipa ta preferată, la fel ca tine, din toată inima! Și se mândrește să fie alături de Știința 🤍💙  și toți Leii ei de peste tot din lume 🌍! Mai sus este și spotul realizat de Betano pentru fanii „leilor”.

La fotbal, suporterul este numit simplu „al 12-lea jucător”

Al 12-lea jucător poate fi portarul care apără in extremis în minutul 90, mijlocașul care închide centrul terenului, fundașul care printr-o deposedare de manual rezolvă o fază limită sau atacantul care bagă mingea în plasă atunci când nimeni nu mai spera.

Suporterul, al 12-lea jucător pentru o echipă, reprezintă spiritul care îi împinge de la spate pe cei ”11” în căutarea gloriei, legătura trecutului cu prezentul și viitorul, pentru că a ține cu o echipă reprezintă o moștenire de familie. Se transmite din generație în generație ca un legământ de sânge. Betano știe aceste lucruri și este acolo pentru tot ce înseamnă sport, performanță și spectacol.